Mehmet Günsür 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem'in Yeni Sezonunda!

Ay hoşt sen git @Çiğdem-le polatçilik otna.ss

Konu değiştirmeye for asıl
kösem de gördüm ilk bölümler spartacusten alıntı sahneler bile vardı
şimdiki durak Davinci olmuş
sen de izledin hem o diziyi çakması olmayacak mı sanki itiraf et kurtul
Spartacus mu nerede la o sahneler o sahneler olsa @destere ike @MEnes hep bahsederdi
ayrica hazerfen yaşamiş karakter titolarindan karakter uydurmuyorlar

Timur sanki MY'den kimse olmayacak demişti? Benim açımdan iyi bile olur gerçi ama olmasaydı daha iyi olurdu.

Memo pek tek başrol ben olayim.modunda biri değil bence olabilir ayrivlca o saydiklarin 25-30 yaş arasi memo 40a geldi

Memo pek tek başrol ben olayim.modunda biri değil bence olabilir ayrivlca o saydiklarin 25-30 yaş arasi memo 40a geldi

Beren'imin yeni dizisinde oynasın işte onla zaten uzun süredir partner olmalarını bekliyorduk.

Mustafa gibi bir rolden sonra ön planda olacağı bir dizide oynamalı. ss

Spartacus mu nerede la o sahneler o sahneler olsa @destere ike @MEnes hep bahsederdi
ayrica hazerfen yaşamiş karakter titolarindan karakter uydurmuyorlar
Davinci'de yaşamiş karakter
Spartacus sahnesiyle karşilaştirmalı yapmam için video montajıyla göstermem gerek böyle anlatınca hissedemezsin

Kesinlikle Mehmet Günsür adına kötü bir karar olmuş. Dizi oyunculuktan önce senaryosuna kan katmalı. Aksi halde boşa çırpınmış olurlar. Ancak iyi bir tanıtım ve sağlam bir senaryoyla dönüş yaparlarsa bence yeniden iyi bir yükseliş yapabilir dizi.

Kesinlikle Mehmet Günsür adına kötü bir karar olmuş. Dizi oyunculuktan önce senaryosuna kan katmalı. Aksi halde boşa çırpınmış olurlar. Ancak iyi bir tanıtım ve sağlam bir senaryoyla dönüş yaparlarsa bence yeniden iyi bir yükseliş yapabilir dizi.

Yaşamiş karakterin çakması olmaz neticede olan bişi senaryoya zorla eklenmemiş
Anlamamazlıktan gelmeyi güzel yapıyon haa

Karakterin seyirciye yansıtılışı Davinci dizsindeki Leonarda gibi olacak. Heycanlı, aşık, düşünür, kafasında hep projesi olan. Tipide reklamdaki saçını kesmezse tipi de Leo gibi olacak.Taaam? Daha diretecen mi?

Zaten öyle yoksa o kadar yobazin içinde nasil ilk uçan insan olsun