Mehmet Günsür 'Muhteşem Yüzyıl: Kösem'in Yeni Sezonunda!

Hahaha bu nedir la :A Konuyu forum listesinde görünce biri eski konuları uplatmış sandım :F Yazık lan MY'nin kötü de olsa bi şekli, bi vizyonu vardı. Şimdi onu da yerle yeksân edecekler. Benzetme alakasız olsa da aynı şu anki Pusu'nun eski Vadi'nin imajını zedelediği gibi :)
Ay hoşt sen git @Çiğdem-le polatçilik otna.ss

Konu değiştirmeye for asıl:F kösem de gördüm ilk bölümler spartacusten alıntı sahneler bile vardı:F şimdiki durak Davinci olmuş:F sen de izledin hem o diziyi çakması olmayacak mı sanki itiraf et kurtul:F
Spartacus mu nerede la o sahneler o sahneler olsa @destere ike @MEnes hep bahsederdi :A ayrica hazerfen yaşamiş karakter titolarindan karakter uydurmuyorlar :A

Timur sanki MY'den kimse olmayacak demişti? Benim açımdan iyi bile olur gerçi ama olmasaydı daha iyi olurdu.

Haber inandırıcı gelmedi bana Aras, Engin Öztürk, Tolga Sarıtaş falan my'den sonra başrol oldular Mehmet Günsür hepsine bin basar. :A

Ayrıca my'de oynamış birisinin Kösem'de de oynaması çok saçma olur.
Memo pek tek başrol ben olayim.modunda biri değil bence olabilir ayrivlca o saydiklarin 25-30 yaş arasi memo 40a geldi

Memo pek tek başrol ben olayim.modunda biri değil bence olabilir ayrivlca o saydiklarin 25-30 yaş arasi memo 40a geldi

Beren'imin yeni dizisinde oynasın işte onla zaten uzun süredir partner olmalarını bekliyorduk. :A

Mustafa gibi bir rolden sonra ön planda olacağı bir dizide oynamalı. ss

Kesinlikle Mehmet Günsür adına kötü bir karar olmuş. Dizi oyunculuktan önce senaryosuna kan katmalı. Aksi halde boşa çırpınmış olurlar. Ancak iyi bir tanıtım ve sağlam bir senaryoyla dönüş yaparlarsa bence yeniden iyi bir yükseliş yapabilir dizi.

Kesinlikle Mehmet Günsür adına kötü bir karar olmuş. Dizi oyunculuktan önce senaryosuna kan katmalı. Aksi halde boşa çırpınmış olurlar. Ancak iyi bir tanıtım ve sağlam bir senaryoyla dönüş yaparlarsa bence yeniden iyi bir yükseliş yapabilir dizi.

Yaşamiş karakterin çakması olmaz neticede olan bişi senaryoya zorla eklenmemiş
Anlamamazlıktan gelmeyi güzel yapıyon haa:F

Karakterin seyirciye yansıtılışı Davinci dizsindeki Leonarda gibi olacak. Heycanlı, aşık, düşünür, kafasında hep projesi olan. Tipide reklamdaki saçını kesmezse tipi de Leo gibi olacak.Taaam? Daha diretecen mi?:F

Anlamamazlıktan gelmeyi güzel yapıyon haa:F

Karakterin seyirciye yansıtılışı Davinci dizsindeki Leonarda gibi olacak. Heycanlı, aşık, düşünür, kafasında hep projesi olan. Tipide reklamdaki saçını kesmezse tipi de Leo gibi olacak.Taaam? Daha diretecen mi?:F
Zaten öyle yoksa o kadar yobazin içinde nasil ilk uçan insan olsun