Mehmet Canın Maceraları Favoriforumumda!

Çocuktan ben bir arkadasımin başina geldi beni takip eden bir kiz ben tuvalete giderken kiz tuvaletinin orda bir erkek ona tecavüz etti
Simdi anlasildi hersey. Senin cocuklukta kalmis olman anlasiliyor. Bu travmayi atlatamdan arka sokaklari surekli izleyeceksin

Bomba yoksa yakışmaz FF'ye.
Pompy üste yazdığına bak

Ozeti
Şirin tecavüze uğradıktan sonra şirini düğünden kaçiran mehmetcan nasil plan izlicek
Bence bu tür şeyler yazma konun kilitlenir
[HASHTAG]#pompyEmekliOL[/HASHTAG]
Simdi anlasildi hersey. Senin cocuklukta kalmis olman anlasiliyor. Bu travmayi atlatamdan arka sokaklari surekli izleyeceksin
Bir psikoloğa başvurması lazım

Gozümün önünde oldu bide hoşlandığım kızdı
Tamam haci senden buyuk travma yaratmis bu olaynm bundan dolayi polisiye dizilere merakin. Cocuk kucukken eksikligini hisettigi korktugu seylere ilgi duyar. Mesela cocukken aileeinden biri olen cocuk Doktorluk meelegine yonelir. Kizlara karsi korumaci tavrin ve alasman da burdan kaynakli. Sende suclulura ve insanlara zarar verenlere karsi asiri tepki olusmus. Ve herkesin arka sokaklar izledigini dusunmende bundan senin icin arka sokaklardan baska izlenecek dizi yok

Sihirli dizi merakinda burda. Sihirli annemde cocuklarin sihirleriyle buyuklerle cok kolay basa ediyor kimse onlara zarar veremiyor. Eger o kiz arkadasinin sihiri olsaydi basina bu olay gelmezdi. Yada cevrenizde riza baba gibi polis olsa yine bunlar yasanmazdi

Yazdiklarıma bakan az kişi var cookies erotik dizisi 555 hitte ama benim polisiyeler ve fantastikler 140 hit var eskiden 2000 hite ulaşmışlığim var ama şimei nerde

@destere kapıcı kızı rolüne talipmiş pompy
))
Bunda emreninde parmağı var ve akpli vadicilerinde

Yazdiklarıma bakan az kişi var cookies erotik dizisi 555 hitte ama benim polisiyeler ve fantastikler 140 hit var eskiden 2000 hite ulaşmışlığim var ama şimei nerde

Ayni seyleri yaziyon kimsenin ilgisini crkmiyorsun kimseyi sasirtmiyorsun tabi bir de imla hatlarin yazdiklarini anlasilmaz kiliyor. . Ama erotizim her zaman ilgi ceker

Ayni seyleri yaziyon kimsenin ilgisini crkmiyorsun kimseyi sasirtmiyorsun tabi bir de imla hatlarin yazdiklarini anlasilmaz kiliyor. . Ama erotizim her zaman ilgi ceker

Ya dizime laf yok aycira erotiklik yokki mrt-06 yine uyarmadi beni.
Dizimde erotiklik yok aşkı memnudaki kadar var artik dizimin arkasindan konusmayin @Çiğdem- ne cektim ben be