Mehmet Aslantuğ'un 'Bir Annenin Günahı'nda Canlandıracağı Karakterin Detayları Belli Oldu!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Katılım
26 Ağustos 2017
Mesajlar
71,770
Reaksiyon puanı
56,978
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
FOX'un merakla beklenen yeni dizisi 'Bir Annenin Günahı'nda Mehmet Aslantuğ'un canlandıracağı karakterin detayları belli oldu!

ESumoBuXsAAcnRh


Yapımcılığını Limon Film'in, yönetmenliğini Yüksel Aksu'nun üstleneceği, senaryosunu Özlem Atasoy ve Yeşim Aslan'ın kaleme alacağı; başrollerini Mehmet Aslantuğ, Özge Özberk, Mert Yazıcıoğlu ve Hafsanur Sancaktutan'ın paylaştığı dizide Aslantuğ, Sadri karakterine hayat verecek.

Aslantuğ'un canlandıracağı karakterin detayları ise şöyle:
Sadri, büyük bir inşaat şirketinin sahibidir. Yokluktan zenginliğe doğru giden iş hayatı boyunca elde ettiği her şeyi tırnaklarıyla kazıyarak başarmıştır. İyi niyetliliği ve çalışkanlığıyla çevresindeki herkesin takdirini kazanmıştır. Ticari hayatında elde ettiği imaj evinde de farklı değildir. Ailesine sevgiyle bağlıdır ve onları her şeyin üstünde tutmaktadır.

Holding bünyesinde yer alan inşaat şirketi Türkiye'nin sayılı büyük şirketlerinden biri olmasına rağmen sıkıntılı günler yaşar. Şirketin organizasyonunu yürüttüğü kooperatifin paraları erimiş, inşaat şirketi artan maliyetlerle iflasın eşiğine gelmiştir ancak arka planda çok daha büyük sırlar ve ihanetler yatmaktadır.

Sadri, ailesini büyük borçlar altında bırakmamak, sigortadan para almak için nasıl bir yol izleyecek?

'Bir Annenin Günahı' çok yakında FOX'ta!​