Mehmet Ali Erbil'in Yeni Adresi Belli Oldu!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,604
Puanı
1,061
Aserat yeni bir haber konusu açtı

Mehmet Ali Erbil'in Yeni Adresi Belli Oldu!

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in yeni adresi belli oldu.

2015'te Star'da, geçtiğimiz yıldan itibaren ise Show'da 'Çarkıfelek' ile ekranda yer alan ve yapımı en çok sunan isim olan Erbil, Ramazan ayından itibaren yeni bir format ile Star TV'de izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Instagram'dan bugünkü doğum günü kutlamasını ve eski adresine döndüğü için yaşadığı mutluluğu paylaşan Erbil'in nasıl bir program ile ekrana döneceği ise merak konusu.

Öte yandan Çarkıfelek'in stokta kalan bölümleri de Pazar 23.15'te Show TV'de yayınlanmaya devam ediyor.
Orijinal formatta oku

Son düzenleme:
Çarkıfelek'i seviyorum ama her yaz yayınlanması da artık kabak tadı verdi. Garanti bir format olabilir ama gerçekten sıktı. Keşke Eyvah Düşüyorum yeniden başlasaydı.

Star TV demişti kendisi ama anlaşamadılar herhalde. Biraz ara verip yazın başlarsa süper olur.

Fakat Show TV'deki stok hala bitmedi ona şaşırıyorum. 😱

Kanal d ben bilmem eşim bilir den vazgeçer artık

Carkifelekten bikmadi bu adamda hayir yuksek reytingide yok niye bu adama program yaptirilir ilginc

Yuvaya dönüş

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Star TV demişti kendisi ama anlaşamadılar herhalde. Biraz ara verip yazın başlarsa süper olur.

ayda bir kere denk geliyorum artık ve hala stok deniliyor

düzenli yayınladılarmı bilmiyorum

aaa şuan bir baktımda 75 yılında trt 1 kanalında yayınlanmış güner ümit ilk sunucuymuş😱😱😱

75-92 arası trt kanalında 92 96 arasında showda yayınlanmıs

97 yılında meh met ali erbille birlikte kanal d'ye geçmiş bende 97 yılında izlemeye başlamıstım sa nırım 90-91 doğumlu nesiller ilk kanalı D ilk suncuyuda erbil sanıyor ben şahŞen şuan öğreniyorum

Kanal d ben bilmem eşim bilir den vazgeçer artık
Vay be yıllar sonra yeniden, ilk bildiğim adresinde.
Carkifelekten bikmadi bu adamda hayir yuksek reytingide yok niye bu adama program yaptirilir ilginc
Yuvaya dönüş

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ayda bir kere denk geliyorum artık ve hala stok deniliyor

düzenli yayınladılarmı bilmiyorum
Medyatava yanlış haber girmiş. Mehmet Ali Erbil yeni format ile Ramazan'da Star'da olacakmış, hatta kutlama yapılmış.

Medyatava yanlış haber girmiş. Mehmet Ali Erbil yeni format ile Ramazan'da Star'da olacakmış, hatta kutlama yapılmış.

Ramazanda ?

Ozamana kadar Show daki stokları anca bitirirler