Mehmet Ali Erbil'den Müjdeli Haber!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,626
Reaksiyon puanı
62,950
Puanı
1,061
Konum
İstanbul


Uzun süredir tedavi gören Mehmet Ali Erbil'den müjdeli haber geldi.

Evinin banyosunda düştükten sonra kaburgaları kırılan ve dört aydır uyutulan, kaçış hastalığı yeniden nüksettiği için uzun süredir tedavi gören ünlü şovmen, yarın taburcu oluyor. Erbil'in yarın 17.00'de basın toplantısı yapması bekleniyor.

Günaydın'dan Tuba Kalçık'a röpörtaj veren Erbil yaşadığı zor günleri "Dört ay kendimde değildim, uyuttular beni. Ne acıdan, ne de komplikasyonlardan haberim yoktu. Dört ayın sonunda uyandığımda kendimi Türk filminin içinde gibi hissettim. Hiçbir yerimi oynatamıyordum. Ne elimi, ne ayağımı, ne ağzımı... Bir tek dilimi hareket ettirebiliyordum. Konuşamıyordum. Alfabeyle konuşmaya çalışıyordum. Bir kelimeyi 15 dakikada söylüyordum" sözleriyle anlattı.

Röpörtajın tamamı:
 
Reactions: Çiğdem and Gizmen

Gizmen

Favori Üye
Katılım
12 Nisan 2018
Mesajlar
6,935
Reaksiyon puanı
2,891
Puanı
360
Yaş
24
Çok sevindim bu habere. Umarım kısa sirede “Çarkıfelek”’in başına geçer artık iyice dinlendikten ve kendine iyice geldikten sonra. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️ .
 
Reactions: Çiğdem

Çiğdem

Emekli
Katılım
30 Aralık 2013
Mesajlar
143,852
Reaksiyon puanı
123,731
Puanı
1,060
Yaş
32
Konum
Giresun
Yalçın beye bir Allah rahmet eylesin demiyor kaldıkı kendisi uyurkan oluyor sanırım bu olay birde kendiside ölüm süreci geçirdi yanı Yalçın beyden konuşmak yerine verdiği arabaları analtıyor araları bozukmudur bilmiyorum ama öyle olsa bile ölüm bu yanı artık küslük müslüğüde kalmaz kaldıkı sende öyle birşey geçirdin yanı ben buna takıldım açıkcası ve sevindim tabi umarım Kenan Işık ta iyi haberler duyarız

Tatlı Kaçıklar' dizisinde birlikte oynadığınız Yalçın Menteş'i geçtiğimiz aylarda kaybettik. En son ne zaman görüşmüştünüz?
'Çarkıfelek' programıma katılmıştı. Programda görüşmüştük. Araba kazanmıştı programda hatta. Çok insana araba kazandırmıştım programda. Televizyonun patronu 'Ayda bir araba vereceksin' demişti bana. Ben günde iki araba veriyordum. İzleyicilerime de çok hediye veriyordum. Durumu iyi olmayanın yüzünden anlıyordum. 'İyilik yap, denize at' demişler. Ben de bu iyilikler, dualar sayesinde bu süreci atlattım.