Mehmet Ali Erbil ile 'Çarkıfelek' Geri Dönüyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,912
Puanı
1,061

Ekranların fenomen programlarından biri olan 'Çarkıfelek' yeni bölümleriyle geri dönüyor!

Hastalığı sebebiyle uzun süredir ekranlardan uzak kalan Mehmet Ali Erbil, ekranlara döneceği müjdesini paylaştı. Nasuh Özdemir İstanbuli’nin yayınladığı programa konuk olan Erbil, ''Şükürler olsun ki şu anda çok iyi durumdayım. Bildiğiniz gibi yıllardır sunduğumuz ve bizimle özdeşleşen bir programımız var. Çok yakın zamanda Çarkıfelek programı ile sevenlerimizin karşısında olacağız. Tabi birçok yeni proje üzerinde çalışmalarımız da devam ediyor.'' açıklamasını yaptı.

Çarkıfelek'in hangi kanalda izleyiciyle buluşacağı ise henüz belli değil.

Eskisi kadar izlenirmi bilemedim doğrusu

Haftada bir ya da iki gün yayınlanıp sadece ünlüleri konuk ederlerse anca öyle ilgi görebilir diğer türlü zor bence.

Kendisi adına sevindim. Yazın ilgi görebilir ancak uzatırlarsa kışın batırırlar

İzlenir mi sanmıyorum alacağı max 2 reyting

Kaktırmasında efendi gibi sunsun ekranlarda olmaması üzücü olurdu m.a.e ile çarkıfelek bir aile gibi çok sevindim. yüksek ihtimal ibrahim tatlıses ayarladı bu işi kanalıda STAR olacaktır

Reactions: ömer karataş
Umarım yaz sezonuyla sınırlı kalan bir program olur. Çok özledim yaz geceleri iyi gelir de suyunu çıkarıp bitirecek raddeye getirmelerine gerek yok.

Poll-at yağcı sal artık ekranları!!!

Eskiden Rtük yokdu... Şimdi ki koşullarda ne yapar bilmiyorum

İzlenir mi onuda bilmiyorum.. Meraktan bakılabilir, neticede kendisiyle özdeşleşmişti..
Parmakdan Sonra 🤭

Reactions: Carpe Diem
İki sorum var:
1) Şu tecavüz meselesinden sonra Mehmet Ali Erbil neden hala ekranlara çıkabiliyor?
2) Çarkıfelek dışındaki formatların hepsi çuvala girdi de o yüzden mi yeni bir şey denenmiyor?

Reactions: Polat Şaşmaz