Mehmet Ali Erbil ekranlara dönüyor!

xBUGRAx

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
20,584
Puanı
1,060
ÇİĞDEM SAVAŞ BOMBAYI PATLATTI... MEHMET ALİ ERBİL'LE FOX'LANIN

Çiğdem SAVAŞ Yazdı...Mehmet Ali Erbil'den yeni bir haber.Türkiye'nin en iyi şovmenlerinden biri olan Mehmet Ali Erbil, bence ekranlardan fazla uzak kaldı. Halkın da görmek istediği Mehmet Ali Erbil, ekranlara geri dönüyor.

Edindiğim bilgiye göre ( ki bunun kesin bir bilgi olduğunu söylemek isterim ) Mehmet Ali Erbil FOX TV ekranında sevenleri ile buluşmaya başlayacak. Ramazan ayı boyunca her gün, ramazan ayı sonrası hafta da bir gün yapacağı yarışma programı ile hem güldürecek, hem de kazandıracak

Televizyonculardan ve magazincilerden gizli tutulmasının sebebi, küçük bir detayın kalmasıymış. Malum parasal sebepler! Mehmet Ali'yi çok iyi tanıdığım için onunla anlaşmak, çalışmak ve onu ikna etmek hiç zor olmadığını biliyorum. Mehmet Ali'nin sevenleri gibi ben de onu FOX TV ekranında izlemekten büyük keyif alacağım.

Mehmet Ali Erbil ve Seda Sayan'nın olduğu bir kanalın, reytinginin düşük olması zaten imkansız. Her iki isim de uzun yıllardır bu piyasanın içerisinde olmasına rağmen, işini en iyi şekilde devam ettiriyorlar. FOX TV'nin halkın nabzını çok iyi tuttuğu, bu iki isim ile anlaşma yapmak istemesinden belli.

Gelecek sezon FOX TV adından çok söz ettirecek gibi.

www.magazinci.com

Son düzenleme:
iyi olmış hala gülüdrebiliyor :Dramazan olduğu için laflarına da dikkat eder artık:D

Ramazan'da Çok iyi izleneceğini düşünüyorum. FOX'a başarılar :)

Fox'a iyi gelecektir. Mehmet Ali Erbil doğru formatla her zaman reyting getirir. Ama artık yaptığı hatalara son vermesi gerekiyor. Yaptığı her hata kendi değerini düşürüyor. :)

Ramazan ayi için güzel bir yarisma olur. Basarilar dilerim.

laflarına falan dikkat ederse hiçbi sorun olmaz güldürebilen bi adam :D

fox için uygun olur memoli ama ciddi knallarda olmaması gereken biri..