Mehmet Ali Erbil, Bu Yaz Hangi Kanalda?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
Yiğitt yeni bir haber konusu açtı

Mehmet Ali Erbil, Bu Yaz Hangi Kanalda?

çarkıfelek.jpg

Ekranların sevilen isimlerinden biri olan Mehmet Ali Erbil'in yeni adresi belli oldu!​

Geçtiğimiz yaz Star TV'de 'Çarkıfelek' programını sunan Mehmet Ali Erbil, bu yaz için Show TV ile anlaşma sağladı. Büyük ihtimal 'Çarkıfelek' programıyla kendisini izleyeceğiz. Yarışmanın Ramazan ayıyla izleyiciyle buluşması bekleniyor.​
Orijinal formatta oku

Başka bir format denemese mi çarkıfelek iyi hoş ama yeni bir şeyler lazım değil mi

bir Show bir Star, sabit kalsan olmuyor mu Mali ? Sanki atla deve yapıyor, sonbaharda fişi çekiliyor :A

Aaa geçen günlerde Tolg show programları artık yapılmıyor Mehmet Ali yine Çarkıfelekle gelir diyorduk :A :A :A @Forumdash

Farklı bir yarışma yapsa keşke Çarkıfelek sıktı artık ayoll hele Ramazanda hiç çekilmiyor :A

Aaa geçen günlerde Tolg show programları artık yapılmıyor Mehmet Ali yine Çarkıfelekle gelir diyorduk :A :A :A @Forumdash

Farklı bir yarışma yapsa keşke Çarkıfelek sıktı artık ayoll hele Ramazanda hiç çekilmiyor :A
Aynen benimde aklıma o konuşma geldi:X İzlemem yaa eski havaı yok. Ya Şundadır Ya Bunda tarzı yapsa daha eğlenceli olurdu :X

Aynen benimde aklıma o konuşma geldi:X İzlemem yaa eski havaı yok. Ya Şundadır Ya Bunda tarzı yapsa daha eğlenceli olurdu :X
Eskiden farklı yarışmalar yapardı Razaman için şimdi son dönemde Çarkıfeleğe takılı kaldı o artık ben i sarmıyor :A

Ah Kalbim çok izlerdik mesala :A

Her yaz Çarkıfelek görmekten sıkıldım artık. Ve galiba herkes sıkıldı çünkü eski reytinglerini mumla arıyor. Geçen sene hazır fırsat varken Star'da Eyvah Düşüyorum'u sunsaydı keşke.

İşte bu dediğin program Ya Şundadır Ya Bunda:A
Aaa değişmişti sanırım ama Ah Kalbim olan daha hosuma gidiyordu sonradan diğeri Atv sanırım biraz bozmuştu tikli bir adam bulmuşlardı :F

Neyapmalı ne etmeli kazanmalı şimdi Starda böyle bir eşy vardı değişik yarışma Mehmetin sunduğu bu tür farklı şeyler yapabilir yine :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961