Mehmet Ali Birand Canlı Yayında Genci "Geri Zekalı" Diye Anons Etti

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Kanal D'de haber sunuculuğu yapan Mehmet Ali Birand kendini daha fazla tutamayıp, bir gencin şeridini aşarak bombaya müdahale etmesinden dolayı başarılı sunucu canlı yayında gence "geri zekalı" diye hitap etti. İşte canlı yayında Mehmet Ali Birand'in kullandığı sözler:

"İstanbul'da dün akşam inanılmaz bir olay yaşandı, zaten ülkemizde inanılmaz olaylardan geçilmiyor. İstiklal caddesini düşünün, oraya şüpheli bir paket bırakılmış. Polis alarma geçti. Hemen güvenlik şeritleri çekildi. Çok uygar bir şekilde Bomba uzmanı gelecek ve bakacaktı. Bizim arkadaşlara göre işgüzar bana göre ise geri zekalı bir genç bu polis şeridini aştı koşarak niye onu da kimse bilmiyor. Paketin yanına gitti ve elinden paketi aldı ve yere attı. Yüzlerce insanın hayatını riske attı hadi kendisini ne yaparsa yapsın. Ama ne olursa olsun ne oldu biliyor musunuz daha fenası bütün bunlar olurken etraftan alkış aldı."

neaknk.png

akşam bende izledim birand çok güzel laf koydu orda :) daha ergenliğini atlatamamış delikanlı görünümlü beyinsize olması gerektiği gibi hitap etti :)

takdir ettim birand ı :)

Yaptığı geri zekalılık olduğu için geri zekalı demiş. Doğru konuşmuş :)

Doğru demiş. :D Bence yine iyi yutmuş kendini. Yaptığı gerizekalılıktan öte. :D

O şekilde hitap canlı yayında pek hoş olmamış ama gencin yaptığı da az değilmiş. :(

Acaba kendi mi koymuştu da paketi kahramanlık numarasına yattı. :D

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan