Mehmet Ali Alabora Ekranlara Dönüyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,515
Puanı
710
memet_ali_alabora_mecliste_.jpg

Yılan Hikayesi dizisinde canlandırığı rolle fenomen Memoli karakterini ortaya çıkartan Mehmet Ali Alabora uzun dizi sürelerinden dolayı dizilere ara vermiş.Tiyatro oyunlarında yer almaya başlamıştı.Mehmet Ali Alabora uzun bir aradan sonra Kanal D'nin yeni dizisi Galip Derviş dizisinin 5.bölümüne konuk oyuncu olarak ekranlara geri dönüyor.Kenan Erçetingöz'ün programında haberi veren başarılı oyuncu bir süre daha dizi yapmayacağını dile getirdi

Dizilere katilmamakla kendi isigini söndürdü. Geri dönmesine sevindim.

Basarili ve tecrubeli oyuncu Mehmet Ali.. kisa bir sureligine de olsa tekrardan ekranlarda gormek guzel

O bölüm izlenir. Mehmet Ali Alabora'nın oyunculuğunu tekrar görmek iyi olacak. Umarım yakın bir zamanda tekrar diziye başlar. :)

Mehmet Ali Alabora neden dizilerde rol almıyor merak ediyorum.

Bir zamanlar yapımcıların en aranılan ismiydi. Şimdi unutuldu gitti ve yerini yeller aldı resmen...

Mehmet Ali Alabora neden dizilerde rol almıyor merak ediyorum.

Bir zamanlar yapımcıların en aranılan ismiydi. Şimdi unutuldu gitti ve yerini yeller aldı resmen...

Oyuncular sendikası başkanlığı yapıyor ve dizi sürelerinin kısaltılması, çalışma şartlarının iyileştirilmesi için mücadele veriyor. Doğal olarak dizileri de protesto edip oynamıyor. Tıpkı Janset gibi...

Oyuncular sendikası başkanlığı yapıyor ve dizi sürelerinin kısaltılması, çalışma şartlarının iyileştirilmesi için mücadele veriyor. Doğal olarak dizileri de protesto edip oynamıyor. Tıpkı Janset gibi...

Hmm haklı ama bunun önüne geçilemez ki...