Mehmet Akif Alakurt'un Kıyafeti İle İmajını Sarsıyor !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
60,762
Puanı
1,061

MEDYAPIM'ın Kanal D için hazırladığı Fatih dizisinde Fatih Sultan Mehmet'i canlandıracak Mehmet Akif Alakurt Bodrum tatilinde idi.

Başarılı oyuncu dizinin çekimleri başlamadan tatil kaçamağı yaptı. Sevgilisi ile tatil yapan Alakurt'u şu sıralarda televizyon ekranında Fatih dizisinin fragmanında görenler, onun tatildeki cool hallerini pek de örtüştüremedi.

MAGAZİN

adam acayip karizma kendisini aksiyonlu bir dizide görmek isterdik keyifle izlemek için fatih hiç ona göre değil ama tutmasını isterim
keşke mematiyle kaçakta oynasaydı ortalığı yakığ yıkarlardı

Ben de garipsedim açıkçası. Keşke böyle ortalığa çıkmasaydı.

Banada bi acayip geldi ama kendi tercihi saygı duyarım.

Ne var ki bu halinde. Konuyu birkaç gün önce görmüştüm de açmaya tenezzür etmemiştim. Gayet normal bir giyim.

Ne yapsın yani güneşlenirken de padişah kostümü mü giysin? İnsanlar da bir tuhaf neye takacaklarını şaşırmış durumdalar...

EveN post: 1439233' Alıntı:
Ne yapsın yani güneşlenirken de padişah kostümü mü giysin? İnsanlar da bir tuhaf neye takacaklarını şaşırmış durumdalar...
Güneşi Beklerken.

EveN post: 1439233' Alıntı:
Anlamıyorum ben de hayır giydiği kıyafette ne var çözemedim ben. Ayrıca dizide padişah diye dışarıda da padişah mı olacak bu adam.

Padişah rolünü oynuyor diye tatilde kaftan mı giysin adam

dizi fatih atamızı yanlış anlatıyor fatih at üstündeydi o ka sene denize girip güneşlenmezdi sonra hele emperio diye yavur malı don hiç giymezdi hep illuminati oyunları bunlar kanal d ve med yapım israilin türkiyedeki ortakları zaten (dizi ile gerçeği karıştıranlar derneği vol. 8674854857)