Mehmet Akif Alakurt'a Yeni Dizi Teklifi

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,151
Puanı
1,060
Adanalı'nın ardından başrol oynadığı ''Reis''dizisinin ekran macerası kısa süren Mehmet Akif Alakurt'a teklif yağıyor.

Artık dizilerde kendi sesiyle oynayan Alakurt'a giden tekliflerden biri de Türkan Şoray ile Kadir İnanır'ın başrol oynadığı ''Bodrum Hakimi'' filminin dizi versiyonu...

Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizi için Alakurt'a Kadir İnanır'ın oynadığı rol teklif edildi.

Alakurt teklifi kabul ederse Sanem Çelik ile başrol oynayacak.

Medyapımın dizinin eser haklarını Safa Önal'dan satın almıştı.

Diziyi ''Kara Köpekler Havlarken'' isimli ödüllü filmi çeken Mehmet Bahadır Er yönetecek.

FavoriForumum.NET ÖZEL.

Bence de tutmaz :) Mehmet Akif Alakurt ağa, maraz ali gibi roller oynaması lazım

Umarim tutar. Basarili bir diziye benziyor..

Son düzenleme:
Sanem Çelik, Aliye'den sonra bir şey tutturamadı. Yine işi zor olacaktır. Mehmet Akif Alakurt'un da tek başına reyting yapmadığı Reis dizisinde görüldü. Bakalım nasıl olacak kabul edecek mi ? :)

Sanem Çelik, Aliye'den sonra bir şey tutturamadı. Yine işi zor olacaktır. Mehmet Akif Alakurt'un da tek başına reyting yapmadığı Reis dizisinde görüldü. Bakalım nasıl olacak kabul edecek mi ? :)

Mehmet Akif Alakurt tek başına reyting getirmiyecek oyuncu değil ama tek başına reyting getirecek bir oyuncu yok şu anda Kıvanç Ve Beren Saat'te Ay yapım ve KAnal d'ye dua etsinler..

bnce dizinin kanalına bağlı sanem çeliği beğeniyorum ancak mehmet akif alakurt için aynı şeyi söylemem mümkn deil.son reis dizinde iice klasikleştiğini gsterdi.

mehmet akif alakurt maraz ali tarzı rollerde oynarsa her türlü dizisi tutar çok yakışıyo o tür rollere ayrıca tek başına hiçbir oyuncu reyting getiremez.

Alakurt bu haberi yalan çıktı :)

Mehmet Akif Alakurt reyting getirecek oyuncu ama diziyi sadece Alakurt olursa tutmaz tabi ki

diziden ses gelmiyo zaten galiba iptal oldu.. filmini çok sevmiştim dizisini çok merak ediyodum severek izlerim diye düşünüyodum ama medyapım galiba diziyi iptal etti 😛

zaten diziden ses gelmiyor ii bi dizi olcağını düşünüyodum filmi çok güzeldi çnkü... kanalınada bağlı show olsa meselaa kesinlikle izlerim... medyapım bence sanem çeliğe daha uygun bi başrol bulmalı mehmet akif alakurt biraz genç kalıyo :D daha olgun daha kadir inanırı ii canlandırabilecek birisi... eğer öyle olmazsa al yazmalım gbi olcak