Mehmet Akif Alakurt Fatih Dizisinden Ayrılmamalı Ayrılamaz!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
6,808
Puanı
1,060
Geçtiğimiz günlerde Fatih dizisinin başrol oyuncusu Mehmet Akif Alakurt'un çalışanlara kılıçla saldırdığı söylenmişti. Bu söylentinin üzerine ünlü oyuncunun diziden ayrıldığı iddia edilmişti.

Ben olaya şu açıdan baktığımda ünlü oyuncunun diziden ayrılacağını sanmıyorum. Öyle ki dizinin çıkarılan tanıtımlarına baktığımızda Mehmet Akif Alakurtla tanıtımları çıkmıştı. Yani Mehmet Akif Alakurt diziden ayrıldığı vakit yeni bir başrol bulmaları gerekecek ve dizinin 1. bölümünü bir daha baştan çekmek zorunda kalacaklar. Bu işte epey uzayacağı için Mehmet Akif Alakurt'un diziden ayrılmamasına kesin bir gözle bakıyorum.

Ayrıca tanıtımı çıkan dizide seyirciler Mehmet Akif Alakurt'un oynayacağını gördüler. Oyuncunun değiştiğini görürse seyirciler bu değişikliği yadırgarlar ve diziyi izlemekten vazgeçerler diye düşünüyorum.

Bir ayrıca daha diziden çıkan birisi olacaksa bu kişi yönetmen Merve Girgin olur. Anlaşamıyorsa ayrılır.

Bu cümlelerimden Mehmet Akif Alakurt'u savunduğum ortaya çıkmasın, Mehmet Akif'in yaptığı çok yanlış bir davranış. Ama insanoğlu bu işte, ne yapacağı belli olmuyor. Bir anlık öfke ile hakimiyetini kaybedebiliyor. Mehmet Akif'e bir şans daha verilmeli.

emreemreu

adamın vukuatları kaç olmuş hala dizide kalmalı diyorsun
daha adamın fatih i nasıl oynadığını görmedik karakterle özdeşletirmeye gerek yok yeni bir isim çok rahat bulunur

Tanıtımlar çıkmasa ayrılsın derdim ama artık ayrılırsa çok kötü olur. Zaten ayrılmayacak herhalde.