Mehmet Akif Alakurt, Ekranlara Dönüyor!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,593
Puanı
1,060
Mehmet Akif Alakurt, Ekranlara Dönüyor!

mehmet-akif-alakurt-150x150.jpg

Ekranların sevilen oyuncularından birisi olan Mehmet Akif Alakurt ekranlara dönüyor!

Daha önce Sıla, Adanalı, Reis, Fatih ve Emanet gibi dizilerde rol alan Mehmet Akif Alakurt yeni sezonda yeni bir dizide rol alacak. Mehmet Akif Alakurt'un adresi ise ATV! Mehmet Akif Alakurt'un hangi dizide rol alacağına dair net bir bilgi ise yok.

Mehmet Akif Alakurt yeni sezonda, yeni projesiyle Atv ekranlarında!
Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

Böyle yeteneksiz isimler iş bulurken yıllardır ekranlarda olmayan başarılı oyuncuların durumuna üzülmemek elde değil maalesef.

sıla ve adanalı dizilerinde severek izledik mehmet akif alakurtu ama sonra reis dizisiyle çok yanlış bir sçeim yaptı sakallarıda kesip o karizmasını bozdu ardından yine yanlış bir seçim yapıp fatih rolunu üstlenmeye çalıştı ama sette çaycıyı kılıçla dövmüş kendisini fatih sanıp dizi rolunu gerçektede yaşamak hastalığı varmış mehmette bir adıda vardı o hastalığın ama unutttum :F sonra fox ta yine sakalları kesip reis dizisine benzeyen bir diziyle yine başarısız oldu umarım bu sefer hata yapmaz sıla ve adanalı gibi bir rolde görmek istiyoruz
🙂

Kesinlikle oyuncu olacak biri değil ses tonu çok itici Emaneti bunun yüzünden bıraktım. Deniz Celiloğluyla rol değişselerdi eminim o dizi tutardı.

Şu adamın hiçbir dizisini izlemedim, izlemeyi düşünmüyorum da. Yine bir iş tutturamayacaktır.

sıla ve adanalı dizilerinde severek izledik mehmet akif alakurtu ama sonra reis dizisiyle çok yanlış bir sçeim yaptı sakallarıda kesip o karizmasını bozdu ardından yine yanlış bir seçim yapıp fatih rolunu üstlenmeye çalıştı ama sette çaycıyı kılıçla dövmüş kendisini fatih sanıp dizi rolunu gerçektede yaşamak hastalığı varmış mehmette bir adıda vardı o hastalığın ama unutttum :F sonra fox ta yine sakalları kesip reis dizisine benzeyen bir diziyle yine başarısız oldu umarım bu sefer hata yapmaz sıla ve adanalı gibi bir rolde görmek istiyoruz
🙂
anca senin kunçun kunçun ettirir bu be :F bir özelliği yok başka:F