Mehmet Özgür 'Filinta' Dizisinde!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
thumbnail_1407108041.jpg

TRT1'in yeni dizisi Filinta'nın kadrosuna usta oyuncu Mehmet Özgür dahil oldu.

Osmanlı'nın Sherlock Holmes'u gözüyle bakılan dizinin başrolünde Onur Tuna yer alıyor. Yönetmen koltuğunda birçok başarılı dizide yönetmenlik yapmış olan Kudret Sabancı'nın oturacağı Filinta'nın kadrosuna Suskunlar ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol alan Mehmet Özgür dahil oldu.

Dizinin makyaj ve kuaför ekibi için Spartakus ve 300 Spartalının ekibi gelecek. Es Film imzalı dizinin yapımcılığını Burhan Özkan ve Serdar Öğretici üstleniyor dizinin senaryosu Altuğ Küçük'e ait.

Son düzenleme:
Çok başarılı bir oyuncu. Dizi iddialı geliyor. Hayırlı olsun. :)

Mehmet özgür sanırım baş rol olacak ya da rıza baba gibi ekibin başında. Ben bu diziyi gecen sene duydum senarist ekibinde çalışan birinde. sanırım seri katilmsi cani birinin peşine düşünüyorlar. Dizi için yer bakıyorlardı. Anadoluda bozulmamış bir ilce bulmuşlar otantik ve ilginç mağaraların oldgu

Filinta dizisi tanıtımlar iddialı ama ben Kızılelma gibi etkili başlayıp etkisizliğe düşeceğini düşünüyorum.

Ama biraz baktım:DFeride ile kamuran ayrılıyor hande soral diziye katılmıştı kamuranla onun ilişkisini öğreniyo ve anadoluya gidiyor peşinden kamuran da gidiyor ve sonra birşeyler oluyor saati gösteriyor kamera ve bitiyor.
Sacma bitiyomus o zaman yazik ettiler diziye foxta olsaydi 2-3 sezon yayinlanirdi