'Mehmetçik: Kutlu Zafer' Gün Değiştirdi!

Yiğitt

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
46,627
Puanı
1,061
419

Bu sezon yeni gününde yayına başlayan 'Mehmetçik: Kutlu Zafer' eski gününe dönüyor!

Yapımcılığını Bozdağ Film - Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği, kadrosunda İsmail Ege Şaşmaz, İsmail Hacıoğlu İlker Aksum, Serdar Gökhan, Özgü Kaya ve Ogün Kaptanoğlu'nun yer aldığı dizi yeni bölümüyle beraber 'perşembe' akşamlarına dönüyor.

'Mehmetçik: Kutlu Zafer' 27 Aralık Perşembe gününden itibaren her perşembe 20.00'de TRT1'de!

Günün ilk başta değişmesi başlı başına bir hataydı. Bu hatayı sonunda gördüler. İnşallah bu karar için geç kalmadılar.

Birkaç oyuncu transferiyle dizi kendine gelebilir. Ayrıca artık yer altından çıkmaları gerekir. İlk sezonun ilk bölümleri gibi tat vermiyor.

3-4 reyting alıp ilk 10'a giriyordu yani gün değiştirecek bir kötülüğü yoktu. Demek ki Halka salı olacak.

Dizi 1300'lerde mi geçiyor birader. :):)

TRT Kurtuluş savaşı dizisi yapar Atatürk olmaz, Çanakkale dizisi yapar Atatürk olmaz.. TRT'nin vizyonu ve misyonu zaten belli.:)

Diğer dizileri bilmem ama bu Kurtuluş Savaşı dizisi değil ve Kurtuluş Savaşı dizisi olmayan bir dizide Atatürk'ün olmaması son derece doğal.

Senin ki 2.Dünya Harbinde neden Atatürk yok mantığına benziyor [emoji3] sen artık sırf eleştirmek için eleştiriyorsun. Başka hiçbir vasfı olmayan birine döndün. Kusura bakma.

Diğer dizileri bilmem ama bu Kurtuluş Savaşı dizisi değil ve Kurtuluş Savaşı dizisi olmayan bir dizide Atatürk'ün olmaması son derece doğal.

Senin ki 2.Dünya Harbinde neden Atatürk yok mantığına benziyor [emoji3] sen artık sırf eleştirmek için eleştiriyorsun. Başka hiçbir vasfı olmayan birine döndün. Kusura bakma.
Birde bana dersin.. ne kadar çirkin bir üslupla yazıyorsun ya? Ondan sonra ağlıyorsun bana sert yazıyorsun diye,durup duruken yazmıyormuşum demek ki. :)
Sırf eleştirmek için eleştiriyor. Yoksa o da olayların farkında ama sırf Hükümete giydirmek için bu sefer TRT'ye saldırıyor.

Bunun derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.
Ben burada TRT'yi kastediyorum ve onun yapımlarını. Vadi TRT yapımı mı?

Birde bana dersin.. ne kadar çirkin bir üslupla yazıyorsun ya? Ondan sonra ağlıyorsun bana sert yazıyorsun diye,durup duruken yazmıyormuşum demek ki. :)

Ben burada TRT'yi kastediyorum ve onun yapımlarını. Vadi TRT yapımı mı?
Son zamanlarda sadece karalamak, kötülemek için varsın bu forumda başka hiçbir amacın yok. Hiç ilgisi yokken kalkıp konu hakkında konuşuyorsun. Olmayan şeyin olmasını istiyorsun. Tarihi de kendi hazzına, egona göre tekrardan yazmaya çalışıyorsun.

Mustafa Kemal'in ne işi Irak cephesinde? Tutturmuşsun bir sevda yeli her yere yaymaya çalışıyorsun. TRT üzerinden hükümete saldır sonrada yok efendim böyleymiş de şöyleymişte. Geç bu işleri! Biraz kendin ol kendin (kendinden kasıt eski mrt-06 ol! Gerektiği yerde gerektiği zaman konuşan mütevazi mrt-06)

Son zamanlarda sadece karalamak, kötülemek için varsın bu forumda başka hiçbir amacın yok. Hiç ilgisi yokken kalkıp konu hakkında konuşuyorsun. Olmayan şeyin olmasını istiyorsun. Tarihi de kendi hazzına, egona göre tekrardan yazmaya çalışıyorsun.

Mustafa Kemal'in ne işi Irak cephesinde? Tutturmuşsun bir sevda yeli her yere yaymaya çalışıyorsun. TRT üzerinden hükümete saldır sonrada yok efendim böyleymiş de şöyleymişte. Geç bu işleri! Biraz kendin ol kendin (kendinden kasıt eski mrt-06 ol! Gerektiği yerde gerektiği zaman konuşan mütevazi mrt-06)
Canım senin benle derdin ne? Ne biliyorsun? Sevdiğim insanlarla hala özelden iletişim halindeyim forumun amacı bu benim için. :) Sana basit bir şey sordum bu dizinin geçtiği dönem ne diyorum? 1300'ler mi? HAYIR. Mustafa Kemal ATATÜRK'ün illa cephede olmasına gerek var mı? O dönemin en önemli ismi değil mi? Yani yok mu sayılması gerek? Klasik TRT dizisi işte... TRT'nin son dönem yaptığı ne Çanakkale dizisinde ne kurtuluş savaşı dizisinde Atatürk yok, ben somut bir şey söylüyorum sen saldırıyor diyorsun. Haddini bil, benimle bu üslupla konuşma bir daha.

Canım senin benle derdin ne? Ne biliyorsun? Sevdiğim insanlarla hala özelden iletişim halindeyim forumun amacı bu benim için. :) Sana basit bir şey sordum bu dizinin geçtiği dönem ne diyorum? 1300'ler mi? HAYIR. Mustafa Kemal ATATÜRK'ün illa cephede olmasına gerek var mı? O dönemin en önemli ismi değil mi? Yani yok mu sayılması gerek? Klasik TRT dizisi işte... TRT'nin son dönem yaptığı ne Çanakkale dizisinde ne kurtuluş savaşı dizisinde Atatürk yok, ben somut bir şey söylüyorum sen saldırıyor diyorsun. Haddini bil, benimle bu üslupla konuşma bir daha.

Benim seninle şahsi olarak ne derdim olabilir ki? Benim söylemin yalan yanlış konuşmanda. Dizinin 1914-1918 yılları arasında geçtiğini bilmiyorsan sıkıntı sende bende değil. Bu zaman zarfında Atatürk'de sıradan bir asker. Neyinden bahsetsinler? Bende sana soruyorum neden Kazım Karabekir yok neden İsmet İnönü yok? Bunları neden sormuyorsun? Varsa yoksa karalamak, iftira atmak derdine düşmüşsün. Dizi Kurtuluş Savaşını anlatsa diyeceğim ki haklısın ama dizi Birinci Dünya Savaşını anlatıyor. Orak Cephesinde ise Süleyman Askeri, Sakallı Nurettin Paşa, Halil Kut Paşalar yönetmiştir. Tabi ki bunlar anlatılacak. Belki bilmiyorsun ama Atatürk o zaman Filistin Cephesinde savaşıyor ve de yeniliyor. Neyse konumuz bu olmadığı için detaya girmiyor.

Tekrardan söylüyorum konuyla ilgisi olmayan şeyleri konu ile ilgisi varmış gibi gösterip insanları kışkırtan sensin. Tamam Atatürk'ü çok seviyorsun ama hiç ilgisi yokken kalkıp konunun içine dahil etme. TRT'nin başka dizisinde anlatılmıyorsa kalkıp orada fikrini söylersin olur biter. Ama ilgisi yokken yalan yanlış bilgilerle insanları kışkırtma!

Ne üslubundan bahsediyorsun? Burada üslup dersi verecek son kişi sensin bunu bil. Üslupmuş [emoji3] yalan yanlış konuş sonrada üslup de. Hadi oradan.