''Mehmed: Bir Cihan Fatihi'' Nasıl Bir Başlangıç Yapar?

Aserat

Süper Mod.
Katılım
24 Ağustos 2014
Mesajlar
84,508
Reaksiyon puanı
62,793
Puanı
1,061
Konum
İstanbul
Geçen haftanın reytinglerini inceledim. Diriliş Ertuğrul, Payitaht, Mehmetçik ve Kösem'in başlangıç reytinglerine baktım. Günün zorluğu ve boş günde aldığı oranlara baktım. Ona göre bir değerlendirme yaptım.

TOTAL - 7.50 Geçen hafta yayınladığı filmle 3.50 oranına yakın reyting almış Kanal D. Daha önce Kızlarım İçin ile 5 reytingi görmüş. 7.50 oranını garanti alacağını, ilk 3-4'te yer alacağını düşünüyorum bu grupta.

AB - 10.50 Bu grupta daha yüksek de alabilir, 9 reyting de alabilir tam analiz edemedim doğrusu. Başlayan tarih dizilerinin oranlarına bakarsam 11-12 reytingi bile görebileceğini düşünüyorum açıkçası. :)

ABC1 - 10.20 Kanal geçen hafta yayınladığı filmle AB ve ABC1 gruplarında baya iyi oranlar almış. Bunları ve daha önceki dizilerinin/filmlerinin oranlarını sayarsam bu oran az bile. +10 reytingi geçer diye bekliyorum. :X

Bakalım nasıl başlangıç yapacak, bu kadar tanıtımı dönen diziler hep yüksek açılış yapıyor. Eli boş döneni çok az gördüm, burada kadronun, yapımcının, Fatih'in, kanalın etkisi de olacak tabi ki. Bol şans ve reyting diliyorum, bir saatten az kaldı...
Epic fail. :A