''Mehmed: Bir Cihan Fatihi'' Nasıl Bir Başlangıç Yapar?

Yiğitt

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
45,913
Puanı
1,061
1847790_620x410.jpg

Kanal D’nin büyük merakla beklenen yeni dizisi ”Mehmed: Bir Cihan Fatihi” bu akşam yayın hayatına başlıyor!

Yapımcılığını O3 Medya’nın üstlendiği, yönetmenliğini Cevdet Mercan’ın yaptığı dizinin kadrosunda Kenan İmirzalıoğlu, Çetin Tekindor, Sedef Avcı, Hazal Filiz Küçükköse, Büşra Develi, Leyla Tanlar, Gürkan Uygun, Ertan Saban, Funda Eryiğit, Toprak Sağlam, Burak Tamdoğan, İsmail Demirci, Meral Çetinkaya ve Mert Yazıcıoğlu yer alıyor.

Sizce merakla beklenen dizi o kadar tanıtıma ve bu zorlu güne nasıl bir başlangıç yapar? Tahminlerinizi bekliyoruz...

Açıkçası günün yoğunluğundan net bişey söyleyemiyorum,devam edicek kadar reyting alır diye düşünüyorum

Maliyetini karşılaması için 10 reyting alması gerekiyormuş onu da alamayacağı için işi zor. İlk bölüm merak yüzünden izlenir ama sonraki haftalarda Total teyzeleri kendine çekemeyeceği için Mavi Top'un gümlemesi yakındır. :Z

Ben beklenenin aksine çok iyi başlayacağını düşünüyorum. Çok fazla reklamı yapıldı, kötü bile çıksa meraktan en az 7 reytingle perdeyi açar.

Görürse AB'de görür 10'u o da Kurt Seyit, İntikam ve Jet Sosyete'nin aldığı gibi ilk bölüm için olur. :A

Kenan'ın kendisi kafadan 5 reyting alır .Gerisi dizinin kalitesiz oluşuna bağlı :D Bu reyting sisteminde dizi ne kadar kalitesizse o kadar yüksek reyting alır :)

Geçen haftanın reytinglerini inceledim. Diriliş Ertuğrul, Payitaht, Mehmetçik ve Kösem'in başlangıç reytinglerine baktım. Günün zorluğu ve boş günde aldığı oranlara baktım. Ona göre bir değerlendirme yaptım.

TOTAL - 7.50 Geçen hafta yayınladığı filmle 3.50 oranına yakın reyting almış Kanal D. Daha önce Kızlarım İçin ile 5 reytingi görmüş. 7.50 oranını garanti alacağını, ilk 3-4'te yer alacağını düşünüyorum bu grupta.

AB - 10.50 Bu grupta daha yüksek de alabilir, 9 reyting de alabilir tam analiz edemedim doğrusu. Başlayan tarih dizilerinin oranlarına bakarsam 11-12 reytingi bile görebileceğini düşünüyorum açıkçası. :)

ABC1 - 10.20 Kanal geçen hafta yayınladığı filmle AB ve ABC1 gruplarında baya iyi oranlar almış. Bunları ve daha önceki dizilerinin/filmlerinin oranlarını sayarsam bu oran az bile. +10 reytingi geçer diye bekliyorum. :X

Bakalım nasıl başlangıç yapacak, bu kadar tanıtımı dönen diziler hep yüksek açılış yapıyor. Eli boş döneni çok az gördüm, burada kadronun, yapımcının, Fatih'in, kanalın etkisi de olacak tabi ki. Bol şans ve reyting diliyorum, bir saatten az kaldı...

Dizinin çok reklamı yapıldı, Kenan'ın direkt 5-6 reytinglik kitlesi var zaten. AB ve ABC1'de kesin 10 reytingi görür, dizi gerçekten güzel ve kaliteliyse oranlarını korur ve yoluna devam eder. İkinci bölüm reytingleri bence asıl belirleyici olacak olan.

Total: 8
AB: 10
ABC1: 10.30

TOTAL 9 Sen Anlat Karadeniz'den daha iyi başlar bence.
AB 11 AB kesime yönelik çok ii reklam yapıldı.
ABC1 10.5

Total 6
Ab 8.5
Abc1 8
Ama düşeceğini de düşünüyorum doğrusu. Beni pek tatmin etmedi. İzleyecektim ama fragmanlar buram buram Muhteşem Yüzyıl koktu. Ama çakması.

Kadın ve UTC tarafından hüsrana uğrayıp 13. bölümüyle final yapacağı için oranlarını tahmin etmeme gerek yok. :A

Yüksek başlayıp düşeceğini düşünmüyorum yani 6-7-8 arası başlar artarak devam eder bence :A

Geçen haftanın reytinglerini inceledim. Diriliş Ertuğrul, Payitaht, Mehmetçik ve Kösem'in başlangıç reytinglerine baktım. Günün zorluğu ve boş günde aldığı oranlara baktım. Ona göre bir değerlendirme yaptım.

TOTAL - 7.50 Geçen hafta yayınladığı filmle 3.50 oranına yakın reyting almış Kanal D. Daha önce Kızlarım İçin ile 5 reytingi görmüş. 7.50 oranını garanti alacağını, ilk 3-4'te yer alacağını düşünüyorum bu grupta.

AB - 10.50 Bu grupta daha yüksek de alabilir, 9 reyting de alabilir tam analiz edemedim doğrusu. Başlayan tarih dizilerinin oranlarına bakarsam 11-12 reytingi bile görebileceğini düşünüyorum açıkçası. :)

ABC1 - 10.20 Kanal geçen hafta yayınladığı filmle AB ve ABC1 gruplarında baya iyi oranlar almış. Bunları ve daha önceki dizilerinin/filmlerinin oranlarını sayarsam bu oran az bile. +10 reytingi geçer diye bekliyorum. :X

Bakalım nasıl başlangıç yapacak, bu kadar tanıtımı dönen diziler hep yüksek açılış yapıyor. Eli boş döneni çok az gördüm, burada kadronun, yapımcının, Fatih'in, kanalın etkisi de olacak tabi ki. Bol şans ve reyting diliyorum, bir saatten az kaldı...
Totel 7-8 diğerleri 10 ve üstü bende senle aynı şeyi yazacaktım sen yazmışsın zaten cnm :A :A :A