Megan Fox İstanbul'dan Ayrıldı, Gaflarıyla Hatırlanacak

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cevaa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cevaa

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
4,420
Puanı
911
[h=2]Megan Fox her daim gaflarıyla hatırlanacak.[/h]

Bir reklam çekimi için İstanbul'a gelen Megan Fox, yaptıklarından çok gaflarıyla haberlere konu oldu. Çekimleri tamamlanan Fox, dün sessizce Türkiye?yi terk etti.

DORİTOS Fritos?un reklam filmi çekimleri için ilk kez Türkiye?ye gelip, İstanbul?da 2 gün geçiren Megan Fox, çekimler boyunca çok eğlendiğini söyledi. Senaryo gereği kılıktan kılığa giren Fox, herkesin kendisine çok cana yakın davrandığını ve Türkiye?ye eşiyle birlikte tatile gelmek istediğini belirtti. Mısır, Kanada gibi dünyanın pek çok yerinde çekimler yapan güzel yıldız, İstanbul?daki ekibin çok profesyonel çalıştığını ve çekimlerin çok hızlı geçtiğini ifade etti. Huysuz Virjin ile çalışmanın gurur verici olduğunu söyleyen Megan Fox, Çekimler boyunca Seyfi Bey?in neler söylediğini anlamadım ama yine de çok eğlendim ve enerjisinden çok etkilendim? dedi. Yönetmen Ozan Açıktan?la çalışmaktan da büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Fox, İstanbul?dan çok etkilendi. Kocası ile birlikte tatil için tekrar Türkiye?ye geleceğini belirten yıldız, Asya ve Avrupa?nın ortasında olmanın mükemmel olduğunu söyledi. İstanbul?da gece saatlerinde özel bir tekneyle Boğaz gezisi yapan Fox, Ayasofya?yı gezmeyi ve Türk kahvesi içmeyi de ihmal etmedi. Arkeolojiye merakı olduğu bilinen yıldız, tarihi yerleri gezemediği için de üzüntüsünü dile getirdi. İstanbul?a gelişinde dublör kullanan Fox, dün sabah sessizce ülkesine döndü.

MEGAN Fox, önceki akşam bir televizyon programına katıldı.
Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinin Carolin?i Wilma Elles, popçu Murat Boz, Zenne filminin başrol oyuncusu Kerem Can; programın diğer konukları arasındaydı. Programın sunucusuBeyaz?ın Murat Boz?u Türkiye'nin en ünlü pop starlarından biri şeklinde takdim etmesi üzerine Boz'u beğendiğini ima eden Fox, övgü dolu yorumlarıyla ünlü popçuyu utandırdı. Beyaz ve Murat Boz'un arasında birbirinden komik diyologların yaşandığı gecede Megan Fox, stüdyodaki seyirciler arasında bulunan ve kolunda Fox'un portresini dövme yaptırmış bir seyirciye de sarılıp öptü. Ünlü yıldız, Beyazıt Öztürk'ün programı adına hediye ettiği İstanbul manzaralı aynayı da çok beğendiğini belirtti.

meganfoxbeyaz.jpg