Mega Yenge`den İddialı Cevap!

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,058
Puanı
1,061

Geçtiğimiz yıl büyük bir sürpriz yaparak dünya evine giren Tarkan gündem olmaya devam ediyor. En son Posta gazetesinin yazarı Suna Akyıldız Megastar`ın eşi Pınar Tevetoğlu`nda hakkında yazdı:

Tarkan`ın konserine gittim ve tesadüfen eşi Pınar hanıma rastladım.Kendisine "Eşinizin binlerce kadın hayranı var. Ne kadar şanslısınız onunla evli olduğunuz için" dedim. Aldığım cevap şöyleydi: "Asıl Tarkan benimle evli olduğu için şanslı"

Pınar Tevetoğlu`nun bu cevabının büyük bir ego yansıması mı olduğu yoksa altta kalmamak için mi verdiği hakkındaysa düşünce paylaşılmadı.

Son düzenleme:
Ne deseymiş ya. Güzel bir cevap vermiş.

Bir de şöyle bir olay var tabi. Tarkanla yatmak isteyen hayranlardan hergün bir tanesiyle yatsa bayağı bir yıl gider yani bilemedim şimdi

bunun ego ile alakası yok evlendiğin erkek kim olursa olsun herzaman o şanslıdır ayoll bunu kadın gururla söyler erkekte memnuniyetle kabul eder

Bu ecünnüyüde savunmuş olduk ıyy

Bence oldukça egolu bir yanıt olmuş,sorulan soruya yanıt olacağına,kendini ön planda bulundurmuş

Ben de olayı çarpitma taraftarıyım ama ego olarak değil

Soruyu hangi sekilde ve nasil bir ortamda verdigini bilmedigimiz icin tam saglikli yorum yapmak zor. Ama kadin Tarkan'i ön plana cikarmak icin soru sormus. O da esini daha da yüceltebilirdi. Onun yerine kendini korumus. Kabuledilebilir ama büyük bir karaktere sahip olmadigini da gösterir ayrica.

Bence kadın bunu gülerek söylemiştir, egoluk bir şeyde yok. Yerinde cevap.

Bence kadın bunu gülerek söylemiştir, egoluk bir şeyde yok. Yerinde cevap.
evli bir çift düşünürsek erkek şanslıdır bu sadece kadın için geçerli değil erkekte bunu seve seve kabul eder evlilikte normal olan birşey tarkan ve bu kadın olarak değil karı koca olarak bakmak lazım tabikide erkek şanslıdır baska ihtimal söz konusu değildir

Kendine pay mı çıkarıyorsun burdan

Kendine pay mı çıkarıyorsun burdan
bende bir kadınım evlendiğim erkek şanslıdır bu her evliliğin normal olan şeyidir kadın bunu dile getirmiş tarkana evabını ieltsinler çok haklı diyecektir karı koca felsefesidir bu büyütecek birşey yok