Meg Ryan ve Tom Hanks 4. Kez Aynı Filmde: "Ithaca"

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Katılım
1 Şubat 2007
Mesajlar
93,103
Reaksiyon puanı
49,764
Puanı
1,060
Konum
İstanbul
Web Sitesi
izleryazar.com
thumbnail_1403765199.jpg


90'lı yıllarda birlikte pek çok romantik-komedi filmine imza atan ve hala adı unutulmaz ikililer arasında anılan Meg Ryan ve Tom Hanks yıllar sonra yeniden aynı filmde buluşuyor.

Meg Ryan'ın ilk yönetmenlik deneyimi olacak olan "Ithaca" adındaki filmin yapımcı şirketi Tom Hanks'in de ortaklarından olduğu Playtone. Yalnız ikilinin filmdeki durumu yapımcı-yönetmen ilişkisiyle sınırlı kalmayacak. İki isim oyuncu olarak da filmde yer alacak.

İkinci Dünya Savaşı dönemindeki bir hikayeyi konu alan "Ithaca" 1943 yılında çıkan ödüllü roman "The Human Comedy"nin uyarlaması. 14 yaşındaki, bisikletiyle o dönem en hızlı postacı olan çocuğun merkezinde gelişen hikayede ana karakterimiz abisinin savaşa gidişiyle henüz çocuk sayılacak yaşta ailesiyle ilgilenmek durumunda kalıyor.

Meg Ryan filmde ana karakterin annesini canlandırırken Tom Hanks ise babasını canlandıracak. Fakat Tom Hanks filmde ana karakterler arasında yer almayacak ve büyük ihtimal çok az sahnede gözükecek. Sam Shepard'ın da yer alacağı filmde ana karakteri Alex Neustaedter canlandıracak.

Ithaca'nın 31 Aralık 2015'te vizyona girmesi bekleniyor...