Medyapım'dan Yeni Dizi!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,731
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
1660416146241.png

Medyapım'dan yeni dizi!

'Yasak Elma' ve 'İyilik' dizilerinin yapımcılığını üstlenen Medyapım; Füreya Koral ve Halikarnas Balıkçısı Cevat Şakir gibi sanatçıların yetiştiği 'Şakir Paşa Ailesi'ni konu alan yeni bir dizinin hazırlık çalışmalarına başladı.

Senaryosunu Hande Altaylı'nın kaleme aldığı dizi bir dijital platformda yayınlanacak.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Aynı gün içinde hem Özge Özpirinçci hem de Hande Altaylı'dan dizi haberi geldi (Seray Kaya'nın dizisinin de fragmanı yayınlandı) Kadın fanı @kerem nasıl bir büyü yaptırdıysa. :T: Disney+'ta yayınlanır herhalde. :A

Bugün hem Özge'mden hem de Kadın'ımın senaristi Hande Altaylı'dan haber almak? 😱 Bu yeni diziyi Disney+ alır gibi. :bhr:

Aynı gün içinde hem Özge Özpirinçci hem de Hande Altaylı'dan dizi haberi geldi (Seray Kaya'nın dizisinin de fragmanı yayınlandı) Kadın fanı @kerem nasıl bir büyü yaptırdıysa. :T: Disney+'ta yayınlanır herhalde. :A
Üç Silahşörlerin sahaya inme vakti geldi de geçmişti. :Z

Uyarlamalarda Hande Altaylı'nın üstüne tanımam. Bak bu dizide izlenir kesinlikle. Bu sezon benim açımdan çook bereketli olacak. :Z

Dijitalde olması çok daha iyi oldu. Reyting derdi olmayan değeri bilinerek, yarıda kesilmeden anlatmak istediğini anlatacaktır. Sevindim bekliyorum.