Medyapım'dan Yeni Dizi : Fidan

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,060
fidan

yakında
Kanal D'de!

Doktorlar, Karadağlar, Adını Feriha Koydum, Umutsuz Ev Kadınları gibi dizilerin yapımcısı Medyapım'dan yeni sezona iddialı bir drama : "Fidan"

Yapımcılığını Fatih Aksoy'un üstlendiği ve Eylül ayında yayın hayatına başlaması planlanan "Fidan" dizisinin hazırlığı 3 sezon önce başlamış, Fatih Aksoy diğer projelerinden bu dizisini başlatma olanağı bulamamıştı.

Kanal D'de yayınlanması beklenen dizi için Öykü Karayel'e teklif götüren Fatih Aksoy cast çalışmalarında oldukça titiz davranıyor.

Zihinsel engelli bir genç kızın hayat hikayesini ele alan dizide "Fidan" güzelliğiyle tüm erkeklerin gönlüne taht kuran ancak zihinsel engelli olması çevreden ve erkeklerden onu giderek uzaklaştırır ve "Fidan" yalnızlığa mahkum kalır. Fidan'ın tüm bu olanlara boyun eğerek evden kaçması ve taciz edilmesinden sonra başlayan olayların ardı arkası ise kesilmeyecektir.

GE6H0c52bBPSFJVeMSk6yepC.jpg

Son düzenleme:
Hikayesi cok basarili ve is yapabilir. Bekleyip görecegiz :)

Kanal D gelecek sezona baya bir iddialı geliyor anlaşılan. Bu dizide güzel gibi duruyor ama bilemeyiz, bekleyip göreceğiz...

İsmi idare eder ama dizinin konusu fena sayılmaz.Oyunculara bağlı olmakla birlikte iş yapabilir.

Engelli kıza tecavüz mü ettirecekler, :( Büyük tepki toplar, !! Medyapımı kınıyorum,

Engelli kıza tecavüz mü ettirecekler, :( Büyük tepki toplar, !! Medyapımı kınıyorum,
Fatmagül'e de 4 kişi tecavüz etti. İffet'e de takside ve başına cama sıkıştırarak. Onlar tepki toplamadıysa bu mu toplayacak?

öykü karayel oyunculuk açısından iyi bir tercih tabi bizde genelde tipe bakılıyor malesef:)
bazılarını anlamak çok zor sanki uzayda yaşıyorlar yumurtadan mı türedik biz yok o zaman sevişme olacak
tecavüz-taciz haberi dolu gazeteler,haber bültenleri :)

İçimden bir ses "Bu dizi Fox'ta yayınlanır kesin." diyor ama umarım öyle bir şey söz konusu olmaz...