Medyapım "Adını Feriha Koydum" İçin Yeni Oyuncularını Belirledi!

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Milliyet Gazetesi & TV Ekinde yer alan bilgiye göre Medyapım'ın yapımcılığını üstlendiği ve Cuma akşamları Show TV'de ekrana gelen Adını Feriha Koydum dizisi için yapımcı Fatih Aksoy ilginç isimlerle görüşüyor. Dizi ilk 4 bölüm yaşanan olayın sonrasını anlatırken 4. bölümden sonra zaman atlaması yaşayacak. Vahide Gördüm'ün canlandırdığı 'Zehra' karakterinin köyde kalmasının ardından İstanbul'da başka bir kadınla yeni bir hayat kuracak olan Rıza Bey'e Perihan Savaş veya Suna Keskin eşlik edecek. Metin Çekmez'in dizide oğlunu canlandıran Melih Selçuk ise annesinin yanına gitmiş gibi gösterilecek. Dizide sır gibi saklanan birde kadın başrol var. Medyapım bu durumu gizlemek için şu an elinden geleni yapıyor. 15 Ağustos'ta çekimleri başlayacak olan dizi 7 Eylül'de Show TV'de yeni yayın dönemine girecek.

Son düzenleme:
Dizi yeni sezonda basarili olabilecek mi cok merak ediyorum. :)

Rıza Bey: Hazır hanım köydeyken ben de kuma getireyim mi demiş? İyice saçmalamışlar gerçekten
Yeni kiz da kesin Rızanın uvey kizi olur. Efsane dizim olmustu ama izlenmez bu sezon. Benim icin 67.bolumde bitmisdir

Rıza Bey: Hazır hanım köydeyken ben de kuma getireyim mi demiş? İyice saçmalamışlar gerçekten
Yeni kiz da kesin Rızanın uvey kizi olur. Efsane dizim olmustu ama izlenmez bu sezon. Benim icin 67.bolumde bitmisdir
Ben oyle sanmiyorum. Bosanabilirler ama kuma olayinin olacagini sanmiyorum. :)

Ben oyle sanmiyorum. Bosanabilirler ama kuma olayinin olacagini sanmiyorum. :)
Bosanmalari da sacma. Rza ne yapti ki, bosansinlar. Koyde boyle seylerin hos karsilanmadigi hep hissedildi dizide. Ayrica Zehrayi 4 gozle bekliyordum ama gelmedi. Kizi kacarken de gelmemisti. Bu durumu biraz abarttilar sanki. Alt tarafi köy. Kac saatlik yol. Kızı kacmis ve Zehra gelmedi. Neyse, zaten Zehra, Feriha, Hande olmamasi eksi. Keske ucuncu sezonda da hepsi yer alsaydi da dizi efsane olmaya devam etseydi

Bosanmalari da sacma. Rza ne yapti ki, bosansinlar. Koyde boyle seylerin hos karsilanmadigi hep hissedildi dizide. Ayrica Zehrayi 4 gozle bekliyordum ama gelmedi. Kizi kacarken de gelmemisti. Bu durumu biraz abarttilar sanki. Alt tarafi köy. Kac saatlik yol. Kızı kacmis ve Zehra gelmedi. Neyse, zaten Zehra, Feriha, Hande olmamasi eksi. Keske ucuncu sezonda da hepsi yer alsaydi da dizi efsane olmaya devam etseydi
Ben aslinda kendimi muhtesem bir finale hazirliyordum. Devam alma karari bile uzerken beni bircok oyuncunun cikmasida cok kotu oldu. Hakikaten akil almiyor. Bu sene AFK ve OBGZK'nin kaderi ayni olacak. İkiside en fazla ocaga kadar dayanir kalan oyuncularla. :)

Ben aslinda kendimi muhtesem bir finale hazirliyordum. Devam alma karari bile uzerken beni bircok oyuncunun cikmasida cok kotu oldu. Hakikaten akil almiyor. Bu sene AFK ve OBGZK'nin kaderi ayni olacak. İkiside en fazla ocaga kadar dayanir bu oyuncularla. :)
Bence ikisi de devam edecek orani alacak. Ama Ferihanin kendi istegiyle (reyting yuzunden degil) ocak ayinda Final yapmasini bekliyorum. Tabii hazirana kadar uzatabilirler. Reytinginin en az 4-5 olacagini dusunuyorum. OBGZK dusecek gibi ama en az 9-10 reyting alir. Tabii olur da düşmezlerse ikisine de bravo derim

Bence ikisi de devam edecek orani alacak. Ama Ferihanin kendi istegiyle (reyting yuzunden degil) ocak ayinda Final yapmasini bekliyorum. Tabii hazirana kadar uzatabilirler. Reytinginin en az 4-5 olacagini dusunuyorum. OBGZK dusecek gibi ama en az 9-10 reyting alir. Tabii olur da düşmezlerse ikisine de bravo derim
Erkan Petekkaya oldugu halde konu ilerlemiyordu. İki diziden de basroller ayrildi. Konu olarak toparlasalar bile surekli kan kaybedecekler. Oyuncular cok iyi prestij sagliyordu dizilere. Bana gore ikiside ocak ayinda bitecek. :)

Vahide Gördüm'ün oyunculuğunun üzerine şu söylenen iki isimde uymuyor.Hakkını verebileceklerini düşünmüyorum.Diziye başladığı gün ilk bölümüne bakacağım beğenirsem devam ederim ama yok beğenmezsem bitmiştir :)

Vahide Gördüm'ün oyunculuğunun üzerine şu söylenen iki isimde uymuyor.Hakkını verebileceklerini düşünmüyorum.Diziye başladığı gün ilk bölümüne bakacağım beğenirsem devam ederim ama yok beğenmezsem bitmiştir :)
Bir bolumune bende bakmayi dusunuyorum. Beni etkilerse devam ederim ama sanmiyorum. :)