Medyapımın İddialı Dizisi Yeni Sezonda

dizi kolik

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
6,417
Puanı
1,059
Ekim Ayından Beri Tüm Sosyal Paylaşım Sitelerinde Çok Konuşulan Esrarengiz AŞK İsimli Dizi Eylül 2012de Gün Yüzüne Çıkacak. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Atiye Deniz, Hülya Koçyiğit, Tuncel Kurtiz, Şener Şen, Perihan Savaş Ve Sinem Kobalın Oynayacağı Konuşulan Dizinin Kadrosunda Önemli Oyuncuların Çoğu Değişme Planı Altına Alındı.

Çağatay Ulusoyun Oynayacağı Rol Furkan Palalıya Verildi. Tuncel Kurtiz Ve Hülya Koçyiğit Kendi İsteğiyle Diziden Ayrıldı. Şener Şeninde Şu Günlerde Kadrodan Ayrılacağı Gündemde. Şarkıcı Atiye Denizin İlk Dizisi Olma Özelliği Taşıyan Ve İddialı Efsanevi Aşk Melis Civelek Ve Eyyüp Kızılaslan Tarafından Ele Alınacak.

Dizinin Kanalının
Show Tv Olması Beklenirken Yönetmen Koltuğuna Fatih Aksoy Oturacak.

Son düzenleme:
eger bu vampirli dizi ise furkan palalı kesinlikle dogru bir secim diye dusunuyorum.

eger bu vampirli dizi ise furkan palalı kesinlikle dogru bir secim diye dusunuyorum.

o dizi alacakaranlık efsanesi.... bu dizi esrarengiz aşk.. demekki ç.ulusoy bundan diğer diziye geçmiş... o dizide pelin karahan da var ayrıca...bunda atiye deniz var..

Çagatay Ulusoy ve Pelin Karahan'in oldugu dizi gerçeklesmeyecektir. Bunu Çagatay Ulusoy'un Menajer Ajansi açikladi bir yerde, duyurulur.

Show tv reytingleri yerinden oynatacakk !!! :ddd :-*

Çagatay Ulusoy ve Pelin Karahan'in oldugu dizi gerçeklesmeyecektir. Bunu Çagatay Ulusoy'un Menajer Ajansi açikladi bir yerde, duyurulur.

hadi yaa.... iyide bu haber medyapımdan açıklandı hemde resmen.... yalan olma ihtimali bile yokki

Maalesef.. Çagatay Ulusoy'un menajeri Selin Boronkay Twitter'da bunu söyledi:

@selinboronkay selin boronkay

Cagatay ulusoy alaca karanlik ta oynuyacak haberleri yalan dir

selin b. çaağatayın menajerliğini bildiğim kadrıyla bıraktı şu an furkanın menajeri olması lazım.... ama tabii bilemem.. belkide kesin olmadığı için yalanlamıştır... saol bu arada haberi verdiğin için

selin b. çaağatayın menajerliğini bildiğim kadrıyla bıraktı şu an furkanın menajeri olması lazım.... ama tabii bilemem.. belkide kesin olmadığı için yalanlamıştır... saol bu arada haberi verdiğin için

Rica ederim, her güncel dizi haberi benden sorulur.

keşke olsaydı süper bi dizi olurdu ama bu kadar yıldızın aynı dizi de olması çok zordu zaten acayip bi maliyet gerektirir :)

Yeni oluşacak kadro kötü duruyor, Atiye'nin oyunculuk yapmasını doğru bulmuyorum, kısacası ben de fena halde ön yargılar uyandırdı, resmen tiksindim, Fatih AKSOY da yönetmese iyi olurdu hani, çok daha başarılı yönetmenlerimiz var.

zaten böyle bi dizi var medyapım tarafından çıklandı... haberde grdüğünüz üzerede çoğu oyuncu değişme kararı alınmış... furkanın verdiği haber alkacakaranlıkta çağatayın olmayışı... demekki çağatay yerne ya başka biri olacak yada kesin olmadığı içn yalanlamışlardır