Medczir 15.Bölüm Fragmanı

Fragman güzelmiş.

Ama Eylül meselesinin fragmanını daha çok beğendim.
Kerem Deren iyi çıktı.

Ya siz onu bunu bırakında Mert ve Eylül noldu ?

Leyladan nefret edenler?

Yamanın yanında ne işi var yhaa? Slk kız. 😡

Bir ergen yorumu.

''Medcezir''in son bölümü STAR TV'nin sitesinde rekora gidiyor!Dizinin şuana kadar 1.726.000 kez izlenen bölüm kendi rekorunu kırdı.

2.Fragman harika ötesi dehtesül ask
mert&eylül asil simdi basliyor offff

Ben zaten hep diyorum. Mert-Eylül olmasa bu dizide birsey kalmayacak beni ceken suan.
Doğru. Mert - Eylül diziyi sırtlayacak gibi artık çünkü Yaman - Mira aşkının eski havası gitti gibi sanki. Dizi sıktı son zamanlarda senaryoyu iyileştirirler umarım.

Doğru. Mert - Eylül diziyi sırtlayacak gibi artık çünkü Yaman - Mira aşkının eski havası gitti gibi sanki. Dizi sıktı son zamanlarda senaryoyu iyileştirirler umarım.

Aynen. Artik senaryo iyice durgunlasti. Birseyler olmasi gerek. İzleyiciye hep güzel bölüm sunulmaz. İzleyici 'yeter artik' derecede sinir olmali ki dizi patlasin
ama durgun haliyle bile 8 reyting aliyor

Aynen. Artik senaryo iyice durgunlasti. Birseyler olmasi gerek. İzleyiciye hep güzel bölüm sunulmaz. İzleyici 'yeter artik' derecede sinir olmali ki dizi patlasin
ama durgun haliyle bile 8 reyting aliyor
Valla haklısın. Bu bölümlere iki grupta da 8 reyting gayet iyi. İzleyici sinir katsayısının dibine Karagül'le vurduğu için geçemiyoruz maalesef.
Bizim diziye de hareket ve heyecan lazım artık.
Yoksa üzülerek söylüyorum ki dizi ergenleşmeye gidiyor.

Aynen. Böyle devam ederse ben internet'ten sadece Mert-Eylül sahnelerini izlemeyide bilirim yani

Aynen. Böyle devam ederse ben internet'ten sadece Mert-Eylül sahnelerini izlemeyide bilirim yani
O da iyiymiş.
Valla ben bırakmam diziyi çünkü Cuma günlerime eğlence oluyor ama senaryonun gidişatından memnun değilim.

Aynen.
Doğru ya hele o Mert'i yatakta bastıktan sonraki mimiği müthişti.
Ayrıca biz Selim - Ender'i unuttuk. Al sana diziyi izlemek için bir sebep daha.

Ailecek kahkaya attik o sahnede

Ender.. o yok mu o.. Kadin'in dibi!