Medcezir'in Sezon Finalinde Neler Yaşandı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
thumbnail_1402692438.jpg

Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay ve Mine Tugay'ın başrolde yer aldığı Medcezir'de bu akşam yayınlanan sezon finali bölümünde hareketli olaylar yaşandı.

İşte sezon finalinde yaşananlar;

Turunç Nadir, Yaman ile Kenan'ın babası olan Turan'ı esir almıştı. Esir alınan Turan'ı kurtarmak için oğullar Yaman, Kenan ve Selim harekete geçmişti.

Yaman, Kenan ve Selim'in büyük çabaları yetersiz kalmış; Turunç Nadir, Turan'ı hareketsiz arabanın içerisindeyken patlatmış ve öldürmüştü. Bütün bunlardan sonra psikolojik olarak Koper ailesi ve Serez ailesi üzüntüye gömülmüşlerdi. Turunç Nadir'in Yaman ile Kenan'a kurduğu tuzak, Hasan sayesinde işlememişti.

Yaman bütün bu olanlardan sonra hem kendisiyle yüzleşiyordu; hem de çevresiyle. Yaman, o arada Mira'ya da üzüntüsüyle başbaşa bırakıyordu.

Selim, Ender'in giderek kendisinden uzaklaşmasından rahatsız oluyordu ve bu konu hakkında konuşmak istiyordu. Ancak Ender, Selim'e neden bu kadar uzak davrandığını anlatmamaya direniyordu.

Mira, Yaman'a karşı ilk ne zaman hislerini döktüklerini, ilk ne zaman aşklarına başladıklarını gösteren yere gidiyorlardı. İkili bütün her şeyi, içlerinden ne geçerse ifade ediyordu. Birbirine ne kadar aşık olduklarını, o günden daha farklı söylüyorlardı.

Büyük gün gelmişti. Asım Şekip Kaya ile Sude evleniyordu. O arada da bütün sırlar açığa çıkıyordu, her şey ortaya dökülüyordu. Asım Şekip Kaya ile Sude birbirlerine "evet" dediler ama yaşananlar pek "hayır"lı değildi.

Bir istek gelmişti. Yaman ile Mira'ya 'İnci Tanem' şarkısı isteği. Şarkı eşliğinde nostaljik anlar da gösteriliyordu. O anlar bittiğine Mira, Yaman'dan son kez bir istek istemişti. Akılda kalacak bir gece. Ancak Yaman, bu teklife sıcak bakmadı.

Son sahnelere gelindiğinde her şey açığa çıkmıştı, bütün sırlar. Yaman'ın uzaklaşıp gideceği; Ender'in, Sinan ile neler yaşadığı. Ender'in ne yaptığını duyan Selim, Sinan'a patladı ve sonrasında Ender'in yaşadığı büyük bunalım hakimdi. Ender'i yalnız bırakmayan Selim, hayırlı olmayacak şeyle karşılaşıyorlardı. O arada Selim ile Ender'in arkasından durumları hakkında konuşmaya çalışan Yaman ile Mira çifti, Selim ile Ender'in yaptığı kazayı görüyordu. Ender, Selim ile birlikte psikolojik bozuklukla kaza yapmıştı.

Sezon finali büyük bir soru işaretleri de beraberinde getirecekti;​
  • Selim ile Ender'e ne olacak?​
  • Yaman ile Mira çiftine ne olacak?​
Bütün bu soruların cevabı yeni sezonda Medcezir'de olacak.​

Eline sağlık @Arslan Bey :)

Beğendin mi bölümü bari beklentilerini karşıladı mı?
Son 10 dakikası mükemmeldi özellikle. Hele o kaza anını gözlerimi kırpmadan izledim, şaşkınlıkla. Selim'in o yumrukları çok mükemmeldi. Barış Falay'ın mükemmel bir oyunculuk sergilediğini düşünüyorum, NET!

Son 10 dakikası mükemmeldi özellikle. Hele o kaza anını gözlerimi kırpmadan izledim, şaşkınlıkla. Selim'in o yumrukları çok mükemmeldi. Barış Falay'ın mükemmel bir oyunculuk sergilediğini düşünüyorum, NET!
Kesinlikle öyle Barış Falay'ın oyunculuğu öyle inandırıcı ki ben duygulandım yani Ender'le son sahnelerinde. :T O yumruklarla Kerpeten Ali'yi hatırladım nedense daha da duygulandım zaten. :T

Kaza anı çok fenaydı senaristler ters köşe yaptı bize. Bence yeni sezonda zaman 3 ay ileriye akacak ve çok şeyler değişecek çok..

Dizinin başında bir tek yamanın babasının ölümü iyiydi sonra boş boş ilerledi bide sonu güzeldi :D kısacası çok heyecan yoktu ama Barış falay rolünün hakkını veriyor adam harikaydı keza Ender de öyle noldu acep diyorum ama kurtulurlar :D

Dizinin başında bir tek yamanın babasının ölümü iyiydi sonra boş boş ilerledi bide sonu güzeldi :D kısacası çok heyecan yoktu ama Barış falay rolünün hakkını veriyor adam harikaydı keza Ender de öyle noldu acep diyorum ama kurtulurlar :D
Selim gibi bir erkek de aldatılabılıyorsa bana kımse kadınlara guvenmekten bahsetmesın. (Alıntıdır :A )

@Yakamoz-Asi @Arslan Bey @Reytinger

Ender'e üzüldüm ama Yaman'ı sevmediğim için bence çok haklı.Gitsin Yaman.:AAma Ender ile o adam arasında ne oldu.😱
Uzay bence Mert ilw Eylülü coşturacak bir karakter gibi.
Sude yolunu bulmuş ben bıraktığımda burada değildi.:F
Yaman'ın eski kırığının Burak'ın yanında vuhhh.:FEce aşmış kendini o değilde Yaman nasıl izin vermiş baya karakter değişimi yaşadı.:F
Yaman gidiyormuş zaten ohh kutuluyorsunuz.:F

Bir şey olacağı yok ik karakterde öyle yada böyle kurtulacaktır...

Sezon finali idare ederdi.
Fiyasko bir sezon oldu. Diziye sürekli birileri geliyor, geldikleri gibi gidiyor. Yeni sezona adam akıllı bölümler yazarlar umarım, bu sezon fiyaskoydu.

Gecen hafta bir gözüm ve kulagim macta, biri de Medcezir'deydi. Diziye tam konsantre olamamis ve bazi noktalari atlamisim. Bugün tekrar bölümü izledigimde bunu anladim.

Özellikle Ender ile olan durumu tamamiyle farkli anlamisim gibi. Dizide aslinda acik acik belli olmus: masum yüzlü Ender'imiz, aslinda o kadar da masum degilmis. Sinan ile birlikte olmus. Daha dogrusu Sinan, kaos dolu günlerde Selim'in Ender ile fazla ilgilenememesi sebebiyle Ender'in yalniz kalmasindan faydalanarak Ender ile birlikte olmus.

Selim bence az bile dövdü Sinan'i. Her ne kadar Kerpeten Ali karakterini hatirlatsa da gercekten hafif kalmis dövmesi. Ender'in psikolojik durumu, Selim'in hayal kirikligi ile birlikte kazaya giden yolda ölüm ile sonuclanacak gibi.

Umarim bu sefer masum olan Selim'in ölmemesi. Ender'in de ölmesini istemem ama tahminimce büyük ihtimal Ender ölecektir.

Ama sunu da unutmayalim ki, Sinan'in her ne kadar amaci bastan belli olsa da, ona o gazi verin yine zehirini akitan Sude olmustur.

Mira, Yaman'in gidecegini ögrendikten sonra arabada gecen diyaloglar gercekten cok sertti. Ender'in durumuna odaklandik yalniz bilmem farkinda misiniz ama Mira ile Yaman ayrildi. Yaman, "yakami birak artik" demesinin üstüne Mira "artik bitti" demesi, olaylarin geldigi noktada ayrilik ile sonuclandi.

Bütün sezon biriken seyler, sezon finaliyle patladi. Mert ile Eylül bile son sahnelerinde tartisti.

Hasan, üvey evlatlarina aciyarak bombayi aktif hale getirmedi ama Nadir, Altinkoy'a ayagini atti bir kere. Hemde güclü bir Anti-Yaman takimi ile: Ayse-Giray-Hasan ve isbirligi sayesinde Orkun ile.

Is birligi demisken. Reyhan Hanim diziden böylece ayrilmis mi oldu? Ada'da yok, Reyhan'da giderse bizim Ada'nin geri dönecek umudumuzu tüketir. :T: :T

Nadir'in izinde olan Selim, kazadan kurtulabilecek ve Nadir'in izini takip edebilecek mi? Yoksa ölecek ve Yaman, arkasinda Selim olmadan Nadir'e karsi savasmak mi zorunda kalacak?

Selim yasasa bile Ender'in ölümü sebebiyle Yaman'in sorunlari ile fazla ilgilenebilecegini sanmiyorum acikcasi. Zira Selim, kendini de suclayacaktir. Yaman'i aileye sokmak ile kötü günlerin aslinda basladigini ve Ender'i zor duruma soktugunu hatirlayacaktir. Ender aslinda cok fena bir söz söyledi Selime: "Ben istemedim, sen istedin Yaman'i" diye. "Kabullenmek zorunda kaldik" tarzinda bir seyler dedi ve bu Selim'e fena koydu. Hatirladikca kötü olacaktir ve kendini daha da suclayacaktir, eger Ender ölürse tabi.

Forum İstatistikleri

Konular
176,270
Üyeler
8,560
Son Üye
Potak