Medcezir'in 3. Sezonu Yok!

Hale'yi sen savunmaya devam et bakalım nasıl olsa ben ilerde yapacaklarını sana hatırlatırım.

Çetin içinde sen şimdi kızı uçurumdan aşağıya attı dersin?

Dizide dayı-yeğen ve Mine kesinlikle iyiler, diğerlerine kefil olamam.

çok doğru bir karar bence

bu bakış açısıyla aldatan erkekler melek hep karıları zorluyor onları aldatmaya. bu bakış açısıyla mine taylana laf yok. bunlar hep aşkı memnu yüzünden)))

çetin'de vücut olsa çekecekler ama yok işte)))
öyle yaparsalar izleyici kaybederler.Kitlesi bu şekilde seviyor diziyi.
evli adamlarla şiir okumalar vs. onları minenin babası mi yapti))) taylani ayartti işte
Hale bugüne kadar Taylan'ın başının etini yedi. Kadınmı o bir çocuğuna bile bakamayıp ölümüne sebep olmuş.
Yorumlarınızı eğlenerek okudum iyi yorumlamışsınız.
Arada dizinin sayfasında da yorumlasanız ne kadar güzel olacakmış

ben de onu diyorum çetenin vücudunu çekseler kerkes ekranı kapatır reyting dip yapar)))

karaekmek sayfasına da ara ara yazıyorum okumuyorsun sanırım orda da yazıyorum dizide herkes kumpas kuruyor birbirine diye

senle yorumlaşılmıyor ki dizi sayfasında dizi hakkında biraz olumlu şeyler yazılır devamlı taşlıyorsun :
Hale'ye hak veriyorsun bak o konuda bence de Mine hemen Taylan içine düşmemeliydi.Taylanı Assiye hak ediyor

diğer dizilere göre daha iyi bunu kabul edelim

reytingler ortada haksız mıyım eleştirmek için)) ilkilk bbölümden itibaren yazdıklarım ortada sahne tasarımları iyi hikayede hatalar var

@beyazsoy forumda seviyeli tarışacabileceğin ender insanlardan birisi hemde bilgili. Cahil insanla niye tartışayım ki.

Verilmesi gerekn bir karardı zaten. Geçen sezonki reytingleri rüyasında görüyordu.

3 reyting alan dizinin bitmesi gayet normal. Erken Final yapmazlar umarım.

Bu bölümde Medcezir'in finali için çok ciddi bir ipucu verildi bunu yakalayabildim. Eğer doğru olursa finali kısmen orjinaline sadık kalır salya sümük ağlatır

Mira'nın doktorla hamile kalma konusundaki konuşması.

Gelecek sezon ekranların güneşi Beren Saat Ay Yapım'la geri dönüyor, duyduğum kadarıyla da sağlam bir proje hazırlıyorlar. Ay Yapım'ın bütün dizileri bu sezon bitecek, Sema-Eylem bu sezon Ay Yapım'dan ayrılacak işleri çok zor

Berosun dizisinin senaristi melek ve ecemi olcak bitek ece olmasin please

Kıvançta dizi yapici diyolar ay yapimla