Medcezir'in 3. Sezonu Yok!

Evet o da bir süre sonra bayacak gibi ama şimdilik Asiye'nin atarları güzel.
Atarlı Asiye diye tutturmuş millet merak ettim şimdi.

Babam diziyi beğenmişti, o kolay kolay bir şey beğenmez bu yüzden dizi güzeldir kesin.

Atarlı Asiye diye tutturmuş millet merak ettim şimdi.

Babam diziyi beğenmişti, o kolay kolay bir şey beğenmez bu yüzden dizi güzeldir kesin.
Bizim dizi karakterlerimiz hep ezik ağlayan zırlayan tipler olduğu için Asiye çok farklı. Kodumu oturtan cisten.

Meryemin dizisi zorlanmaz lo her türlü zirve

Kara ekmek gelecek sezon göçecek gibi duruyor ama iyi dizi izliyorum inşallah bitmez
Zaten Kara Ekmek'in zorlanabileceğini kastettim, ama yine de Kara Ekmek böyle devam ederse 2. sezonda da bir şekilde izlenebilir. Senaristleri OHB'yi bu hale getiren insanlar sonuçta.

Meryem için de o kadar emin konuşma, daha Karagül var. Hem Cuma olacağı bile belli değil ki olmaz bence.

Çok doğru bir tespit.
Böyle değişik diziler lazım bıktık artık Playboy+fakir kızlı dizilerden..
Asiyye Styla döktürüyor
)

Ah Sorma benim içimde kan ağlıyor
"5 kuruşluk insana, 3 kuruşluk değer verirsen geride kalan 2 kuruşla satar seni."Asiye'min söylediği benim de çok sevdiğim replik.

"5 kuruşluk insana, 3 kuruşluk değer verirsen geride kalan 2 kuruşla satar seni."Asiye'min söylediği benim de çok sevdiğim replik.
Asiye'nin bütün replikleri iyidir. Örnek :

1-"Hayatta 3 türlü sandık var. Çeyiz sandığımız... Adam sandığımız... Bir de söz verip tutar sandığımız...
2-"Eğer benimle dans etmeye kalkarsan yürümeye hasret bırakırım seni.''
3-"Bir gün lazım olur diye mutluluk saklasaydım eğer, şu anda çıkarır verirdim."
Bu üçü çok iyi

iyi olmuş 2sezondan fazlasında saçmalıyor çoğu yapım

bu replik mantıksız olmuş 3 kuruşluk adama 5 kuruş verirsen olması lazım yada sen yanlış hatırladın. aynı "domates gibi taş" örneğinde olduğu gibi)) (

evet karaekmekte fakirlik playboy kol geziyor
Öyle diğer dizilerdeki gibi Playboyluk yok, namuslu iş adamı var milleti a-dırmak için soyunup oralarını buralarını açmıyorlar.
Halk'ın izleyebileceği duygusal bir o kadar da komedi yani dram süper bir dizi..

Son düzenleme:
evet karaekmekte fakirlik playboy kol geziyor
Fakirlik var, ama neredeyse her dizide olduğu için ciddi bir sorun değil. Playboy ise hiç yok dizide. Çetin en başlarda ona yakın bir şeydi, ama Asiye çok değiştirdi onu. Şimdi erkek Asiye olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Çok doğru bir karar olmuş.

Tadında bırakılması doğru karar.

Allah allah aynı diziyi mi izliyoruz acaba)))
evliyken başkasına aşık olan, her gün kapıyı birinden açan bir playboy.

nasıl ciddi sorun değil adam layla satıyor kızı fakirlikten ameliyat olamıyor. çetin playboyun önde gideni ya))

Allah allah aynı diziyi mi izliyoruz acaba)))
evliyken başkasına aşık olan, her gün kapıyı birinden açan bir playboy.
Hale evi terk edip gittiğinde yaşandı bunlar. Kendisine de dürüst bir şekilde açıkladı başkasına aşık olduğunu ve boşanmak istediğini.