'Medcezir' Tekrarlarıyla Star'da!

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060

Star Tv'nin sevilen gençlik dizisi Medcezir her gün tekrar bölümleriyle ekrana geliyor!

Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü ve Barış Falay'ın rol aldığı Ay Yapım imzalı ilgiyle izlenilen dizi Medcezir ilk bölümünden itibaren Pazartesi 14.00'da Star ekranlarında izleyiciyle buluşacak. 38. bölümüyle sezon finali yapan dizi yeni sezonu Eylül'de açacak.

Medcezir ilk bölümüyle Pazartesi 14.00'da Star'da!

Son düzenleme:
Tatilde olmasam o efsane ilk bölümleri izlerdim kesin.
Güzel hamle Star'dan yeni sezon için izleyici kazanırız belki.

Kışın tekrarları güel gidiyordu bence iyi gider.

Ilk 9 bölüm iyi oranlar alabilir, daha sonra iyi gitmez bence.

bukadar saçma sapan bir dizi daha görmedim ben ergenlere nekadar güzel örnek olan bir dizi şu sahneye bakın mesala nekadar güzel mesajalr veriliyor rtük nasıl görmemiş

sahrapla ramazan sofrası bugün bitti, star tv yi yine alkışlıyorum herşeyin reyting olmadığını gösterdi bu program az izleniyodu ama ramazan boyunca sorunsuz bi şekilde devam etti saat bile değiştirmedi bugün de zaten bitmesi gerekiyodu
medcezir iyi gider umarım

Anadolu'nun Ramazan Sofraları'da bitti bugün zaten sayılı çekiliyorlar normal bence beklemesi Ramazan sonunu.

Anadolu'nun Ramazan Sofraları'da bitti bugün zaten sayılı çekiliyorlar normal bence beklemesi Ramazan sonunu.
ama başka büyük kanalda olsaydı devam etmesi zordu isterse bak nekadar izlenmiş oranının az olmasına rağmen devam etti sorunsuz

Süper bir haber, ilk bölümleri çok çok iyiydi mutlaka izlerim

Star TV yi idare edecek oranlar alacaktır.
Izlemeyi düşünüyorum.

Çok iyi olmuş. İyi gideceğini düşünüyorum, izleyeceğim.