Medcezir 9. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok sevecen bir rolü çok başarılı oynayacağını hiç tahmin etmezdim.Serenay Müthişsin.

Tan karakterinin diziye renk katacağı belli. Renk derken, hareketlilik katacak desek daha doğru olacak. İmaj konusunda dizi gerçekten çok iyi. Esrarengiz bir tip var kendisinde. Yani farklı.

İzlemeye devam ediyorum Orkunç'un dediği lafa bak.:

''Boş ver ya Reklamın iyisi kötüsü olmaz.''

Forumdan alıntı yapmış.Kim düyordu bu lafı @mrt-06

Dizinin boş kalacak sahnelerini hep böyle Mert ile doldururlarsa süper olur.

kişiye göre değişiyor demekki
bende onlar var diye açamıyorum diziyi

Çok iyi imaj çalışması yapmışlar. Çok genç gözüküyorlar mesela. Çağatay Ulusoy'un saçları uzun, dağınık falan. Tarz olarak, sert. Yani fakir ama gururlu bir genç olması bile insanı bir anda izlettiriyor. Oyunculuğunu da her geçen gün geliştiriyor. Mesela bir karaktere zengin süsü vererek ortaya koyarsan, çok fazla sevilmez ama fakir ama gururlu süsü verirsen sevilir. Daha başka Serenay Sarıkaya da iyi. Bana göre iyi gidiyorlar.

Şu Mert'e yardım eden kızada çok üzüldüm.
Kız resmen dram kattı diziye.

serenayın oyunculuğu orta karardı adanalıda baktığımda birazda antipatikti burdaki oyunculuğunu bilmiyorum geliştirmiş olabilir iki yılda lale devrinde talim yaptı belkide düzelmiştir ..
çağatayı ferihada izlediğim kadarıyla oyunculuk berbat bu dizidede pek aşama kaydedeceğini sanmıyorum belki ilerde düzelebilir ama yinede hiç izlemediğim için benim fikir biraz önyargıya kaçıyor olabilir

Fikrin ön yargıya kaçıyor, evet. İzlesen belki fikrin değişir. Kıvanç Tatlıtuğ'u hatırlasana. Aşk-ı Memnu'daki eleştirilere, Kuzey Güney'de Ali'nin ölüm sahnesinde nasıl göstermişti kendini. Yüzü kızarmış, boğazı düğümlenmiş. İnanılmaz bir sahneydi. Anlatabildim sanırım.

ne diyelim umarım kendini geliştirmiştir, bunca insan izliyor, izleyiciye saygısı varsa zaten ya kendisini geliştirmeli yada oyunculuğu bırakmalı

kıvanç aşk-ı memnu dada fazla sırıtmıyordu rolüne yakışmıştı kuzey güneyde dediğin gibi süper oynadı.

Dövüş sahnelerini göndereyim.

1. Bölüm

2. Bölüm

8. Bölüm

Dövüş sahnelerinde böyle geldi geçti. Daha vardır da, bunları izlemen yeter. İleride artacaktır dövüş sahneleri hem. Sevmeyenleri de artıyor.

Aynı kişi değil ki.
@dizi kolik Karakter olarak aynI demiş.

Tan bildiğin platonik aşık Mira'ya. İleride bu büyük sorunlara yol açacak.