Medcezir 9. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu bölüm dizinin en iyi bölümüydü. Yani bu bir gerçek. Yaman ile Mira'nın aşklarının başladığı bölüm oldu.

Dolu dolu harika bir bölüm seyrettim. Her sahnesini mükemmeldi.

Öncelikle Yaman ve Mira aşkından daha öncelikli beklediğim şey vardı ve o da bu bölüm gerçekleşti. Artık üniversiteye başladılar ve dizi tam gençlik dizisi tadı vermeye başladı. En çok bu anı bekliyordum.

Yaman ve Mira aşkı daha önce de dediğim gibi değişiklik olmadan lunaparkta başladı. Biraz değişiklik var O.C.`de Ryan gözü kapalıyken Marissa onu aniden öpüyordu.

Bölümde en çok Tuğçeye üzüldüm. Merte aşık ama gizliyor ona Eylül konusunda yardım ediyor.
Eylülün delirmeleri süperdi.

Mert yine formundaydı. Dizide güldüren tek karakter.

Faruk bu bölüm sinirime dokundu.

The O.C.`de Tan karakterini hatırlamıyorum. Senaryoyu hareketlendirmek için muhtemelen sonrada eklenmiştir.

Bölüm ile ilgili söylenecek çok şey var ama tek kelimeyle harikaydı.

Günün gıcıkları: Orkunç, Hale, Faruk, Tan, Giray, Asım Şekip Kaya, Reyhan

Beren bu bölüm gıcık değildi. Pek bir tatlılığı üzerindeydi.

Bölümdeki ince espriler ve Mert'in oyunculuğu çok dikkat çekti.

Güzel bir bölüm izledik genel olarak Tan piskopat çıktı haydi hayırlısı haftaya daha hareketli olur kesinlikle.

Bu arada tan tam psikopat yaman reis alir ifadesini bi kac bolume

Gelen gideni aratacak galiba yalnız tan olayına cok hızlı giriş yaptılar mirayı nerden tanıyor

Tan daha ilk karşılaşmada bıçağı gösterdi Orkunç'a. Kim bilir Yaman'a neler yapar?
Yaman onu yer be yamanda az deil sonucta varoştan geldi raconu az cok bilir

Tan karakterinde esrarengiz bir tip vardı. Diziye de ayrı bir hava katacaktır. Orkun ile birlikte Tan, Yaman'a yüklenecektir.

Gelen gideni aratacak galiba yalnız tan olayına cok hızlı giriş yaptılar mirayı nerden tanıyor

Yaman onu yer be yamanda az deil sonucta varoştan geldi raconu az cok bilir
Haklısın da abi Yaman çok saf ve temiz bir çocuk. Komplolara kurban gidiyor hep maalesef. Tan'la başa çıkabilir umarım, görücez.

yaman varya onu 3 kere havaya atar 2 kere tutar hey yavrum hey
Savaşlar sadece fiziksel olarak kazanılmaz yiğen.
Başka faktörler de var. Orkunç'un basit tuzağına düştüyse Tan kim bilir neler yapacak Yaman reyize. Adam ilk bölümden şizofrenliğin kitabını yazdı resmen.

sen raad ol mertin babasi yamana akil hocaligi yapar ramiz dayidan kapmistir biseyler

Tan'in kokusu gelecek bölüm cikar ama adam psikopat. Mira'dan puzzle yaptirmis 😱 sanirim hep yapiyor sonra bozuyor, üsenmeden tekrar yapiyor

Ece Yörenç bu şekil senaryo yazmayı çok sever Kuzey Güneyden iyi bilirim Kuzey ile Cemre kavuşana kadar az mı çektiler

Şu ana kadarki en temposuz bölüm diyebilirim. Bölüm sonunda doğru öpüşme olur başka da bir numarası olmaz bu bölümün. Aksiyon istiyok biz.
Aksiyonun kaynagi karagulden gecer ama bnde medceziri izliom.

ya dizi karakterlerinin yarısı gıcık
onlar azmış gibi Tan geldi

Dünkü bölümde en beğendiğim yer Yaman`ın Ankaranın bağlarını oynaması oldu