Medcezir 64.Bölüm Yorumları

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
64,283
Puanı
1,060
Star TV ekranlarında yayınlanan, başrollerini Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Metin Akdülger, Defne Kayalar ve Şebnem Dönmez gibi isimlerin paylaştığı, senaryosunu Ece Yörenç'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği Ay Yapım imzalı sevilen gençlik dizisi Medcezir'in 64.bölüm yorumlarını bu başlık altından yapabilirsiniz.

Medcezir, yeni bölümüyle bu akşam 20:30'da Star TV'de!

11037699_823971341013735_8166290131460300806_o.jpg

son 10 dakikasına yetiştim. beren'in marketteki tavırları güldürdü.
:D

Beren diziyi götürüyor şu ana kadar başka da ilgi çekici bir şey yok. Senaryo bitti açıkçası Ece'nin de yapacağı pek bir şey yok.

@Bully e katiliyorum diziyi beren götürüyor berende olmasa çekilmez :)

ahaha beren süper bu bölüm. :F "-ablam daha gelmedi kadın kilitlemiş olmasın" :F

"-benim hayatım sensin mira!" ovvv yaman'ım süpersin. [HASHTAG]#yamankoper[/HASHTAG]

Son düzenleme:
Yeahhhmeeaann costuruyor favori karakterim [HASHTAG]#yeaahhmeaann[/HASHTAG] yani yaman benim için yeahhhmeaann :)
Ama Ayşe hic yok ya @Billy Kane :(

ayşe'nin neyini begeniyosun ya güzel desen degil. :D
Aa neresi güzel degil super kiz aşık olunasi bi tipi var zati ilk sezonpek ön planda degildi benim icin ama mine tugay gidince ön plana çıkti :love1: ayse gosterildigi bölüm reytingler yukseliyor olmadığı bölüm düşüyor :)

Aa neresi güzel degil super kiz aşık olunasi bi tipi var zati ilk sezonpek ön planda degildi benim icin ama mine tugay gidince ön plana çıkti :love1: ayse gosterildigi bölüm reytingler yukseliyor olmadığı bölüm düşüyor :)
ahah dizide ayşe'yi tanıyan yoktur bile. :D sadece iyi bölümlere denk geldi sahneleri diyelim. :D

Nevin karıştırdı işleri. ss

Şu Deniz ve babası beni hiç ilgilendirmiyor sırf diziyi doldurmak için öyle bir senaryo yapmışlar. :D

Oha Kenan geldi baloya :D Ne yapacak acaba, diğer bölüme kaldı :T:

Bölüm sonlara doğru toparladı gibi. :)