Medcezir 62.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
64,331
Puanı
1,060
Star TV ekranlarında yayınlanan, başrollerini Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Metin Akdülger, Defne Kayalar ve Şebnem Dönmez gibi isimlerin paylaştığı, senaryosunu Ece Yörenç'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Ali Bilgin'in üstlendiği Ay Yapım imzalı sevilen gençlik dizisi Medcezir'in 62.bölüm yorumlarını bu başlık altından yapabilirsiniz.

Medcezir, yeni bölümüyle bu akşam 20:30'da Star TV'de!

10995486_815998365144366_287895171156008832_n.jpg

Bölüm cok cok iyi basladi.
Mira'nin sinir krizi gecirdigi sahne süperdi.

Polis'in Giray'in anlattiklarindan sonra "diyosuuun" demesinde kahkaha attim. :F :F

çok kötü oldum. gözüm doldu reklama girmeseydi heralde ağlardım. yaman döktürüyor çok etkileyici. mira'yı cambaz gibi düşünün ip üstünde yaşıyor. :( bittim resmen. şimdi neler olacak acep. :(

O kadar cok olay oluyor ki takip etmekte zorlaniyorum suan.

Sude kadar bu dünyada daha pislik bir kadin yoktur yemin ediyorum. Kendi yaptiklarini hic görmüyor kadin ya, valla iskence cektire cektire öldüreceksin. :D

Nevin Hanim cok agir konustu ama cok iyi konustu.

Selim, Sude ile konusurken Özgecan olayina gönderme yapildi az yada cok.

Faruk borsa'da yine kaybediyor.

Kara günler bir bir yaklasiyor.

Galatasaray'ın maçı olduğu için izleyemedim bölümü. :( Eminim enfes bir bölüm oluyordur.

Star'ın yayın akışına baktım yarın sabah 12:00'de tekrarı var dizinin, onu izlerim artık. :)

kenan kendine geldi bu sude birşeyler yapmazsa tabii. :D yaman'ın sahnelerinde inanılmaz etkileniyorum. mira ile ilişkilerinin yürümesi çok çok zor. nevin anne çok sert ama iyi konuştu. bakalım şimdi neler olacak sonuna geldik. :D

Orkun her seyi planladi resmen bu duruma o istedi getirdi.

Kenan uyandi ama neler olacak emin degilim. :D

al işte sude yaptı yine yapacağını. kenan öyle birşey demez diye tahmin ediyorum..

bu bölümü anlatmaya kelimeler yetmez. çok kötü oldum ya. mira suçunu itiraf etti.:(

Bütün suç yamanin annesinde .ss
Suçu itiraf etti mira :T

Sude kadar kendini düsünen birini görmedim ya. Gitti Kenan'a Yaman öldürdü diyeceksin dedi inanilir gibi degil.
Kenan de dedi yani aldigi emri.

Orkun'a ne yapacak Sude cok merak ediyorum simdiden.

Mira'nin itirafi dengeleri alt üst edecek.

Mükemmel bir bölüm oluyor. Çok dokunaklı ya. :( Serenay ve Çağatay müthiş oynuyorlar.

Yaman, Mira'yı öyle çok seviyor ki abisini vurmasına rağmen onun suçunu üstleniyor. Orkun tam nefretliksin. Hasan ve Giray'ı da ayarlamış yalancı şahitlik yapsın diye.

Kenan ölmeyecek galiba ben ölür diyordum. O değil de Kuzey Güney'in 2.sezonunda da böyle olaylar olmuştu. Ece Medcezir'de nasıl bir aksiyon yaratırım diye düşünmüş, Kuzey Güney aklına gelmiş kesinlikle. :D

Mira'nın hastalığı da kötüye gidiyor ölecek mi acaba dizinin finalinde :(

Uzun bir aradan sonra cok iyi bir bölüm izledik :ok: özellikle Serenay rolünün hakkini fazlasiyla veriyor, hepsi iyi gerci 🙂