Medcezir 58.Bölüm Yorumları

Daha durun su Giray'in arkadasi var Mert'i kaciran, sonra o "Sekiz"li adam. Bir seyler cikar ya.
Kenan-Sude cikacak daha ortaya.

Baska neler olacak @Harunnn60 bizi heyecanlandiracak tüyolar versene genel gidisat hakkinda.
aynen genclik dizisi olsun biraz. istedigim bu.
Medcezir, Cuma akşamı yine diğer dizilere göre kafa dağıtıyor. Diğer diziler çok kasvetli, Kara Ekmek'e baktım biraz ruhum daraldı.

Senaristlerin önünde başarılı örnek Kiraz Mevsimi var, keşke onu örnek alsalar biraz.

Turunç Nadir öldü cidden hala inanamıyorum.
Polisin öldürmesini beklemiyordum aklıma direkt Kuzey Güney'deki Ferhat'ın ölümü geldi neyse ona benzememesi iyi oldu.
Nadir konusu uzamıştı yani, ölmesi gerekiyordu artık. Kürşat Alnıaçık müthiş bir oyunculuk sergiledi, emekleri için teşekkürler.

Tabii Turunç Nadir dizinin uzun süredir aksiyon yükünü çekiyordu, bakalım Ece Yörenç aksiyon olarak ne yaratacak bundan sonra

Kenan iyi para kazandı sevindim, adam hemen harcamaya kalkıyor ya.
Ama Sude ile olan cd'si çıkacak ortaya elbet, bakalım napacaklar o zaman

Şu an herkes mutlu mesut, olumlu bir hava var dizide hayırlısı bakalım.

Aynen bir olumlu havaya girdik hemen. Nadir'i unutturmaya calisiyor senarist. Bu olumlu hava demek oluyor ki bu bölüm gecis bölümü. Gelecek bölüme bakacagiz artik.

Gelin arabası önü kesme sahnesi orjinalmiş daha önce izlememiştim.

Yaman ve Mira'yı tekrar el ele görmek mutlu etti.

Uzay da iki kizi birden mi idare ediyor dans ederken dogru mu gördüm.

Bu kadar erken reklama mı girilir ya

Nadir öldükten sonra bölümün durgun geçeceği belliydi, öyle de gidiyor şu an ama sıkılmıyorum.
Yaman ve Mira iyice aşk sarhoşu oldular araya kara kediler girmeli.

bölüm şu ana kadar durgun ilerledi ama ilk kez sıkılmadım son 5-6 bölüm ful aksiyon izleyince bu halini özledim sanırım.

Ya bu Mira'da burnunu sokmasa her seye

Ben demistim ama Sekiz'li herif ile bu Giray'in arkadasindan bir seyler cikar diye.

Son düzenleme:
Ve gecenin merakla beklenen hareketi, film galası başlıyor. Gelsin Çağlar Ertuğrul. Yaman'ın yüzündeki ifadeyi görmek istiyorum.

Baglantiya bak ya. Yaman'in sarkisi o adamin siirine.

"Zoruna mi gitti lan parsik"

Ali Saral Bayraktar ismiyle Ay Yapım'ın yönetmenlerine selam çaktılar.

Aa gül gibin sevgilisini üzüyor ah ah Mine tugay sen gittin bu adam 2 kadın arasinda kaldi