3 sezon süreceği belli değil ki.3 sezon sürsün die senaryo böle saçmalayacağına 2 sezon dolu dolu geçsin tadında bitsin daha efsane bir iş olur.
Öyle haber çıkmıştı forum da Gerçi üçüncü sezonda devam etse izlerim ben. Hiçbir dizimi yarı yolda bırakmadım.3 sezon süreceği belli değil ki.
Sanmıyorum ben 3. sezonun olacağını. Bende izlerim ama olursaÖyle haber çıkmıştı forum da Gerçi üçüncü sezonda devam etse izlerim ben. Hiçbir dizimi yarı yolda bırakmadım.
Yaman&Mira çok iyi izlemeye doyamıyorum ama senaryoda fazla iş yok.Sanmıyorum ben 3. sezonun olacağını. Bende izlerim ama olursa
AynenYaman&Mira çok iyi izlemeye doyamıyorum ama senaryoda fazla iş yok.
Ha haÇok merak ediyorum acaba Yaman ölecek mi?
kesinlikle canımm 🙂 ilk sezonlar süperdi3 sezon sürsün die senaryo böle saçmalayacağına 2 sezon dolu dolu geçsin tadında bitsin daha efsane bir iş olur.
Ender'in ayrılığıda diziyi olumsuz etkiledi bence.kesinlikle canımm 🙂 ilk sezonlar süperdi
cok uzuldum ender cıktıgında bu selımın halı ne olacak mert annesız ne yapacak dıye ama bunlar laylaylom atlattılar 🙂Ender'in ayrılığıda diziyi olumsuz etkiledi bence.
Mert'in prensesini özledik.Selim'i deli gibi kıskanıp ve canından çok seven o kadını özledik..cok uzuldum ender cıktıgında bu selımın halı ne olacak mert annesız ne yapacak dıye ama bunlar laylaylom atlattılar 🙂
ahh kesınlıkle canım ender super bıres sıper bır anneydıMert'in prensesini özledik.Selim'i deli gibi kıskanıp ve canından çok seven o kadını özledik..