Cengiz Leyla'ya vuruldu.Leyla ile Cengiz mi, Cengiz ile Nadir mi?
Cengiz Leyla'ya vuruldu.Leyla ile Cengiz mi, Cengiz ile Nadir mi?
Simdi daha bir emin oldum, Cengiz-Nadir görüsmesinden sonra. Ben Cengiz, Nadir cikarken göz kirpti zannettim.Cengiz Leyla'ya vuruldu.
Evt gerçekten çok güzelBu bölüm harika, sıkılmadan, soluksuz bir şekilde izliyorum.
Nadir-Leyla ve Nadir-Cengiz görüşmelerini soluksuz bir şekilde izledim. Nadir'in bakışlar bitiriyor ya.
Cengiz büyük oynuyor ama Turunç Nadir'e posta koyabildiğine göre yürek yemiş olmalı hakkında hayırlısı diyelim.Tabii Nadir'in kaderi ona bağlı aslında bakalım neler olacak?
Yaman'ın mektubu gördükten sonraki ifadesine koptum ya yüreğine inecekti çocuğun.Tabii Vantuzella gerçekten gelince Mira Hanım'ı da görücez.
Asım Selim'e itiraf etti sonunda. Selim bakalım çözebilecek mi işi?
Sude tamamen Kenan'a sığınmış durumda artık bakalım neler olacak onların cephede?
Bu Vantuzella Bu Tarz Benim'e gönderme mi oluyor simdi?Bu bölüm harika, sıkılmadan, soluksuz bir şekilde izliyorum.
Nadir-Leyla ve Nadir-Cengiz görüşmelerini soluksuz bir şekilde izledim. Nadir'in bakışlar bitiriyor ya.
Cengiz büyük oynuyor ama Turunç Nadir'e posta koyabildiğine göre yürek yemiş olmalı hakkında hayırlısı diyelim.Tabii Nadir'in kaderi ona bağlı aslında bakalım neler olacak?
Yaman'ın mektubu gördükten sonraki ifadesine koptum ya yüreğine inecekti çocuğun.Tabii Vantuzella gerçekten gelince Mira Hanım'ı da görücez.
Asım Selim'e itiraf etti sonunda. Selim bakalım çözebilecek mi işi?
Sude tamamen Kenan'a sığınmış durumda artık bakalım neler olacak onların cephede?
Bu Tarz Benim'le hiç alakam yok ama Nurella'yı biliyorum ona gönderme yapmışlardır.Bu Vantuzella Bu Tarz Benim'e gönderme mi oluyor simdi?
Bence bugün ayri bir güzel.Hazar Ergüçlü birkaç bölümdür çok mu güzel ne?
Kuzey Güney'de bir kaşık suda boğmak istiyordum ben onu.
Kuzey Güney'de bir kaşık suda boğmak istiyordum ben onu.
Hiç izleme o zaman gıcık kaparsın. Kötü roldeydi o dizide.Bilmiyorum, izlemedim.
Eylül ve kötü bir rol. 😱Hiç izleme o zaman gıcık kaparsın. Kötü roldeydi o dizide.
Simay karakterini canlandırıyordu hamileyim ayaklarına Kuzey'le evlenmişti. Hem de çok kötüydü.Eylül ve kötü bir rol. 😱
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?