Medcezir 44. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
1. Fragman

2. Fragman

17 Ekim'de Star TV'de!

Fragman iyimiş. :D Mert'e bir şey olmayacağını bildiğim halde merak ettim. :D Önce 42.bölümü izlemeliyim sonra da 43.bölüm. :D

Heycan'lı fragman yapmaya çalışmışlar :D

Son düzenleme:
Fragmandan bekelediğimi bulamadım :( Yaman ve Mira'nın yeniden birleşmesine taktım artık ben :D Umarım Mira'nın hastalığı patlak verir yoksa bunlar barışmaz. Ece Yörenç'te durdu durdu Mira ile Yaman ayrıldıktan sonra adamakıllı senaryo yazmaya başladı. Birleşikken yazsa ya böyle :bağır:

Mira-Yaman iliskisine ait bir tane sahne yok bu iyiye isaret bana göre. Dizideki bekleyis, heyecan yapiyor ve izleyiciyi bagliyor. :D

Elif-Yaman iliskisine baslayabilirler artik. :A

Mert kurtulmustur ama benim burnuma sanki daha kötü kokular geliyor. Nadir'in parmagi olabilir mi?

Mira-Yaman iliskisine ait bir tane sahne yok bu iyiye isaret bana göre. Dizideki bekleyis, heyecan yapiyor ve izleyiciyi bagliyor. :D

Elif-Yaman iliskisine baslayabilirler artik. :A

Mert kurtulmustur ama benim burnuma sanki daha kötü kokular geliyor. Nadir'in parmagi olabilir mi?
Nadir candir :A
Dizide ordan burdan çıkıyor korkuyorum adamdan :kiki:

Nadir'in aslinda daha hic bir sey yapmadigini düsünüyorum. Yani en azindan bir Tan kadar diziye gerilim katmadi daha. :D
Katmadi ama katmaya basladi bence zaten diziyi Nadire yiktilar dediğim gibi ordan burdan çıkıyor mesela orkun ve miranin avm sahnesinde karşımiza çıktı :kiki:
Adam Meryem gibi tükenmişlik sendromu gecircek :)

Katmadi ama katmaya basladi bence zaten diziyi Nadire yiktilar dediğim gibi ordan burdan çıkıyor mesela orkun ve miranin avm sahnesinde karşımiza çıktı :kiki:
Adam Meryem gibi tükenmişlik sendromu gecircek :)
Yok artik. 😱
Nadir santranc gibi taslarini yerlestiriyor suan. Zamani gelince fena oynayacak. :)

Mert paçayı sıyırmış anlaşılan doğum günü bol enrtikalı olacaktır yine. Yaman Mira iyice cılkını çıkardı işin barışacaklarsa barışsınlar artık. Geçen bölüm Orkunun yaptığı webcam şovuda söylemeden geçemiyeceğim. :F

Mira hastaneye kaldirilmis sanirim. Ama yaninda Orkun var. Birde not'ta "her sey güzel olacak" yaziyor.