Medcezir 42. Bölüm Yorumları

Bölüm yine iyiydi. Senin dizi fena gitmiyor şimdilik @Billy Kane resmen göndermelerim kilitlendi.

Gayet akıcı ileriledi. Sudenin hapisane maceraları süperdi.
Garip ama Asıma üzüldüm.
Enderi özlüyoruz herzamanki gibi. Sedef yine çok zarifti.

Selimin başkasını öpmesi çok saçma oldu. Bari güzel kız seçselerdi ucuza getireceğiz diye meymeletsiz Serrayı getirmişler.

Mira Elifden daha tahammül edilir. Yamanı çok seviyor.

Yaman da her ota burnunu sokuyor ama işe de yarıyor.

Dizide bir diğer saçma olay Ender ile Selimin evlenme yıldönümü oldu. Geçen sene evlenme yıldönümünde havuza falan giriyorlardı o kadar sıcaktı, şimdi neredeyse paltoya geçecekler.
Ha hava bu değişir derseniz geçen sene Yamanın geliş tarihi ağustos olarak gösterildi (ki aynı zamanda evlilik yıldönümlerinin ertesi gün), şimdi Ekimdeler. Where is mantık?

@beyazsoy'un gözünden kaçmış hayret.

Aynen bu sezonki bölümler ilk sezondan bile iyi .

Ilk 9 degil miydi o niye ilk 22 oldu?
Yok ben hiçbir zaman ilk 9 demedim, hep ilk 22 demişimdir. Aksine giderek güzelleşiyordu ama bir anda kesildi. Tık olmadı.

Nasıl ilk 9 derim yılbaşı bölümünü falan çok severim, Halenin Mirayı kaçırması da efsane bir bölüm. 21. bölümü de severim her ne kadar 15 dakika müzikaltı sahnede okula hazırlansalar da.

Bir diziyi sezon boyu izlediğim vaki değil ki medceziri izlemekten Allaha sığınırım)))

Bir diziyi sezon boyu izlediğim vaki değil ki medceziri izlemekten Allaha sığınırım))) sezon başı bir iki bölüm izlerim o kadar