Medcezir 41. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,223
Puanı
1,060
1. Fragman

2. Fragman

3. Fragman

26 Eylül'de Star TV'de!​

Oha fragmana gel 😱

Selim Sinan'ı mı öldürüyor şimdi yok artık 😱 İnanmıyorum bunda başka bir iş var. :(

Sinan'ın kalıcı olmayacağı belliydi zaten ama böyle olmasaydı iyiydi. :(

Fragman ve ben tüylerim diken diken oldu ya şimdi Sinan öldümü Selim tutuklandı olaylar olaylar. :(

Kenan'dan, Yaman'dan sonra, şimdi Selim giriyor hapishaneye. Kin ve nefret, insanı bu kadarına götürebiliyor. Hele nefret ettiğin kişi, hayatının aşkını çaldıysa. Bende olsam, bende yapardım doğrusu. Suçlular, suçlusu oldukları kişileri görmek ister, hissetmek ister. Ne oldu? Sonu hüsran. Sakin bir insan, sevdiği bir insanı kaybedince, gözü kara birine de dönüşebilir ve dönüştü de. Selim'i de böyle birine dönüştürdüler, dönüştü.

Fragman çok iyi. Sinan ölüyor. :Z
Bunun olacağı belliydi zaten. Selim kurtulur mu orası muamma.

Olayı bu kadar detaylandırmasalar, rüya falan diyecektim. Arada ters köşeye uğrattıkları olmuştu. Gerçi dizinin hareketlenmesi açısından Selim'in böyle şeyler yapmasına ve Sinan'ın karakterinin bitmesi şarttı. Böyle bir gelişme şarttı yani, hareketlenme önemli.

Barış Falay yine acayip döktürüyor. Bu bölümde kendisine daha bir iş düşecek. Sonuç olarak bölüm, Selim odaklı olacak. Selim'in psikolojisini performansıyla iyi bir şekilde yine hissettirecektir.

Olan yine en çok Mert'e olacak. Annesini kaybetmiş, babası hapse girecek. Çok zor bir durum gerçekten bakalım bu durumla nasıl başa çıkacak?

Biri TOTAL..

diğeri AB.

:F
TOTAL'i kim alıyorsa alsın AB bizim olsun da. :A AB zirvesi TOTAL dizilerine gitmez umarım :T:

Fragman çok heyecanlı olmuş. Haftaya TOTAL'de de iddialı sonuçlar alırız. AB'de de arayı açarız artık.

Bu arada fragmanda bağıran kadın kim?

Fragman çok heyecanlı olmuş. Haftaya TOTAL'de de iddialı sonuçlar alırız. AB'de de arayı açarız artık.

Bu arada fragmanda bağıran kadın kim?
Selim'in yakınında bulunan gazeteci olan Deniz. Deniz, Ender'in ölümüne doğru giden süreçte neler yaşandığını araştırmakla yükümlüydü. O nedenle Sinan'ın evine gitmiş ve sonrasında bu tabloyla karşılaşmıştır. Haliyle böyle bir tabloda bağırmamak içten değil. Bir de söz konusu etkinlendiği kişiyse, haliyle o çığlığı atacak. Büyük şaşkınlık yaşıyor o çığlığı atarken. Birisini yere yığılırken gördüğünü, etkilendiği kişinin böylesine bir şey yaptığını görüyor. Biraz psikolojik bunalıma da girebilir. Sonuç olarak görmek istemediği şeyleri gördü.

Yaw Yaman'a güzel kız çıkartıyor bu senarist neden Mira'ya yakışıklı oğlan bulmuyor. Sağlam birini çıkartmıyor. Sanki Yaman bulunmaz hint kumaşlık bir rol. Tozlu derelinin teki. Mira asıl üstte olmalı Tavır yapmalı.Hem güzel hem zeki daha ne olsun. Hiç sevmedim ben yinje.

😡 Bu fragmanı yurt dışından beklemek diziyi bırakma sebebim olabilir birgün..

Senaryo dev saçmalıyor.

Mira Yamana burası Tozludere değil derken bile Yaman başka kızla olmadı, bu kadar kötü davranmadı Miraya.

Şimdi babası Miradan uzak dur dediği için kıza yapmadığını bırakmadı.

Saçmalık ötesi.