Tamam açıldı şimdi. Amine ne zaman gelecek acaba, oda Yaman'a sarmasın?İyi dene.
Yaman'a herkes sarıyor.Tamam açıldı şimdi. Amine ne zaman gelecek acaba, oda Yaman'a sarmasın?
Belli oldu Mira sürekli aşk acısı çekecek, yazık ya.Tamam açıldı şimdi. Amine ne zaman gelecek acaba, oda Yaman'a sarmasın?
Önemli bi karakter değil sanırım ben Aybüke'nin oynadığı karakteri o oynar sanıyodum.Yaman'a herkes sarıyor.
Çok artist Aybüke de.Önemli bi karakter değil sanırım ben Aybüke'nin oynadığı karakteri o oynar sanıyodum.
Yaman ile ayrıldılar ya (gerçek hayatta ) belkide senarist bilerek yapıyordur?Belli oldu Mira sürekli aşk acısı çekecek, yazık ya.
Mira da çok sulugöz oldu ya eskisi kadar iyi depil gözümde.Yakıştırdım Yaman'la ben.
Yaman gibi birini kim kaybetmek ister? Ben yas tutardım herhalde.Mira da çok sulugöz oldu ya eskisi kadar iyi depil gözümde.
Bir aralar Orkun daha iyi diyodun.Yaman gibi birini kim kaybetmek ister? Ben yas tutardım herhalde.
Daha düne kadar sevgililerdi, şimdi başkalarıyla beraberler. Sette napıyolar nasıl yüz yüze bakıyorlar merak etmiyor değilim. Tamam profesyoneller işlerini yapıyorlar ama mutlaka başka duygular vardır. Yani eskisi gibi değillerdir, umarım bu diziye olumsuz yansımaz.Yaman ile ayrıldılar ya (gerçek hayatta ) belkide senarist bilerek yapıyordur?