Medcezir 4. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Acik olmak iyidir.

Bu bölüm Mira'yi pek begenmedim. Mira karakterini daha ön plana almalari gerek. Cok geride duruyor. Eylül'ü ondan daha fazla gördük.

Aynen öyle.

Mira'nın ön planda olmamasındaki sebep, Orkun'a yakın olması. Yaman'a yaklaştıkça daha da gözükecek.

Gerçekten öyle mi gözüküyorum. 😱

Ama fark ettiysen cuma gününe özel. Diğer günler reyting konularına çok az uğruyorum.

Saka yaptim zaten. Bende sadece Pazartesi ve Cuma günü bakiyorum dizilere. Diger günler sansim varsa TV basindayim.

Aynen öyle.

Mira'nın ön planda olmamasındaki sebep, Orkun'a yakın olması. Yaman'a yaklaştıkça daha da gözükecek.

Ama olmaz ki canim, yani gecen bölüm yine sarki söyledi bölüme damgasini vurdu, bu bölüm tik yok.

Ama olmaz ki canim, yani gecen bölüm yine sarki söyledi bölüme damgasini vurdu, bu bölüm tik yok.

Panayırın etkisinde kaldı. O yüzden pek gözükmedi aslında. Bir de Babası ile ilgili durumlar derken, pek gözükmedi.

Bu arada Mira biraz daha ön planda olmalı. Selim'i , Ender'i , Mert'i falan daha fazla görüyoruz.

Ay yapım ve Kerem Çatay varsa zaten o dizi kaçmaz. 😉

Ender'i fena bozdu adam ama. Aile sofrasinda öyle sey yapilmaz. Ama Yaman yine yetisti

Yaman aslında ailenin koruyucusu olacak yakında. Mütevazi kişiliğiyle herkesin gönlünü fethetti. Tek sorun, kavga çıkartıyor olması.

3 bölüm olduğu gibi 4. bölümü de yarın izleyeceğim.

En fazla asabi olur, sinirlenir. Kırar, döker. O kadar da abartılı şeyler yapacağını sanmıyorum.

Abartmasi gerek.
Yeri gelmisken sorayim sana, Türkce uzmani sensin. Medcezir ne demek tam olarak? Ve "Medcezir" mi, "Med Cezir" mi?

Çok güzel bir bölümdü . Son sahnede kavga felan olacak galiba
haftayı merakla bekliyoruz.

gayet iyi bir bölümdü en çok ender hanımla yaman sahnelerini seviyorum

kerpeten ali de döktürüyor harika bir oyuncu