Her ne kadar aksiyonlu bir bölümde izlesek karşımızda Karagül gibi aksiyonun bitmediği bir dizi var. Umarım sezon finalinde düşüş yaşamayızUmarım bol aksiyonlu bir sezon finali izleriz. Büyük ihtimal Asım Şekip Kaya ile Sude'nin düğününde Ada ölecek. Yeni diziye başlıyormuş çünkü.
[HASHTAG]#medcezirdesezonfinali[/HASHTAG]
Evet Karagül'ün da fragmanı fenaymış. Son zamanlarda düşüşte olsak da inşallah sezon finalimizle yükselerek gelecek sezona umutla bakarız. Maçlar da var gerçi bakalım neler olacakHer ne kadar aksiyonlu bir bölümde izlesek karşımızda Karagül gibi aksiyonun bitmediği bir dizi var. Umarım sezon finalinde düşüş yaşamayız
Adamlar nereden reyting kazanacağını ve nasıl fragman hazırlanacağını çok iyi anlamışlar resmenEvet Karagül'ün da fragmanı fenaymış. Son zamanlarda düşüşte olsak da inşallah sezon finalimizle yükselerek gelecek sezona umutla bakarız. Maçlar da var gerçi bakalım neler olacak
Aynen hem Yaman'a hem Kenan'a Turunç Nadir'in eşinin ve oğlunun ölümüne sebep olduğunu bu yüzden onları terk ettiğini anlattı.Bölümün basinda babalari Turan gercekleri mi anlatti tam anlamadim orayi?
Onu kacirmisim.Bölümün başında Yaman'la Mira'nın kaza yapacakları gösterildi. Göstermeseler iyiydi.
Olsun simdi haberim oldu.Hay yazmaz olaydım.
Roportaj yapan o'muydu Saçı düz olunca uzaktan gördüm pek çıkaramadımBizim Serra (Karadayi) veya Barones (Kurt Seyit) de konuk diziye kisa da olsa. @Forumdash @xemrexxx