Medcezir 36. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,223
Puanı
1,060
afbcdn_sphotos_f_a-akamaihd-net_hphotos_ak_prn1_1234729_519773118100227_2031340869_n-jpg.14940

Star TV'de ekranlara gelen Çağatay Ulusoy ile Serenay Sarıkaya'nın başrolde yer aldığı Medcezir'in yeni bölümü hakkındaki yorumlarınızı bu konu altında dile getirebilirsiniz.

Medcezir'in 36. Bölümü bu akşam 20.00'de Star TV'de!​

Merakla bekliyoruz. Kenan ortalığı karıştıracak gibi. :)

Durgun başladı bölüm. Selim'in kıskançlıkları komiğime gidiyor. :A Bence bu bölüm Asım Şekip Kaya Kenan'ı öğrenecek. :D

Kenan bu gidişle Sude ile zorla bir şeyler yaşamaya çalışacak. O ara ölebilir de, yeniden hapise de düşebilir. Sezon finalinin böyle bir şey olacağını düşünüyorum. Kenan ile Sude arasında bu kadar gitgel yaşamaları buna işaret. Mira desek, duygusal olarak iyice çöker. Belki uzaklaşır, gider. Yaman desek, Kenan'ın yol açtığı durumlar karşısında çöküntü içerisine girer. Sezon finalinin sarsıcı olacağını düşünüyorum. Belki bu şekilde gelişebilir olaylar.

Sinan, Ender'e yazıyor ve Selim kıskanıyor. Selim, fanatiği olduğu 'Baskısız' dergisini çıkartan kişinin Sinan olduğunu öğrenince, biraz daha farklı gözle baktı. :)

Bir dergi, Selim'i bu kadar mı değiştirir? Selim, Sinan'a bir anda sıcak davranmaya başladı. :)

Bu bölüm Sude-Kenan ile geçiyor. Yarın 5 reyting alırsak süper.

Sude'ye acıdım yaşlı adamla evlenmek zorunda kaldı gönül maceraları yüzünden.:)

Yaman'la Mira aralarını düzelttiler gibi sonunda. Selim'in Sinan'a karşı olan düşüncelerinin bir dergi yüzünden değişmesi saçma olmuş gibi. Kenan çok dengesiz davranışlar sergiliyor ya da senaristler dengesiz. Bir aşığım diyor, bir takmıyorum diyor, sonra gidecem diyor. Ayrıca Sude senle vedalaşsa nolcak vedalaşmasa yani. Mert'in meraklı tavırları hoşuma gitmedi. Eylül'ü zor duruma düşürdü.

Turunç Nadir, Hasan, Giray, Leyla, Ayşe, Nevin falan ortaya çıkmadılar daha bu bölümde. Sanırım para sıkıntısı çekiyorlar. :A