Medcezir 34.Bölüm Fragmanı

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,284
Puanı
1,060
Medcezir yeni bölümüyle Cuma 20.00'da Star'da!

Fragman 1​

Fragman 2

Bu hafta baya heyecanlı olacak ama fragmanın %90'ı Yaman repliğiyle geçiyor. :D

Fragmandan hiç birşey anlaşılmıyor ama özet bu sefer harbiden ÖZET olmuş :)

Bilgisayarda olsam kaçırmazdım da, bir an gitmiştim. O ara açıldı. :D

Fragmanın çıktığını haber verdim ama dönüş yapmadı :D
Haber vermişsin de, görmedim. :D

34'te 1 oldu 68. bölümü bbekliyorum.:F
O kadar da abartma. İlk açmayışım değil. :D

Aslında birkaç kez bu saatlerde bakınmış olsam, şu anda açmıştım sanırım. :D

Her neyse o kadar da takılmamak lazım. :D

Bilgisayarda olsam kaçırmazdım da, bir an gitmiştim. O ara açıldı. :D

Haber vermişsin de, görmedim. :D

O kadar da abartma. İlk açmayışım değil. :D

Aslında birkaç kez bu saatlerde bakınmış olsam, şu anda açmıştım sanırım. :D

Her neyse o kadar da takılmamak lazım. :D

Devamı gelir nasılsa bende açarım artık.:A

Baksana diziyle uzaktan yakından aktivasyonu olmayan @ozgur2113 çıktı sahneye. İzliyorsun ama neden acaba yorum konularında bize katılmıyorsun? :D

Özet gösteriyor ki, bölüm 'Yaman kurtulacak mı, kurtulmayacak mı' sorusu ile geçecek. "Mira Yaman'ın sesini GÜNLER sonra duyar' cümlesinden bu tahmin çıkıyor. Arada bir birkaç Selim-Nadir sahnesi olacak. Tan sonunda ölecek, Yaman kurtulacak. 'Tan son oyununu oynar'. 34. Bölüm hayırlı olsun millet, yazdığım kadar.

Fragman bu dediklerimi de destekliyor.

Tan'ın eninde sonunda öleceği belli. O olmazsa, dört duvar ardında takılmaya devam eder ama büyük ihtimalle ölür. Şu bir gerçek; Kenan, Yaman için ortalığı yakıp yıkabilir. Yaman, sevdikleri için her şeyi yapıyor. Bunu Kenan da yapar. Ben aslında daha çok Kenan'ın vereceği tepkiyi merak ediyorum. Mira olsun, Selim olsun, vereceği tepki belli. Kenan'dan da büyük tepkiler bekliyorum. Umarım umduğum gibi şeyler olur.

Diziyle alakam var ama bölümleri Cumartesi sabah izliyorum Tv'de tadı çıkmıyor. :D Yorum konularına gelince hep unutuyorum. :D
O zaman seni etiketleyelim yorum konularına. Arada bir kendini hatırlat. Bu arada sabah değil de, gece izleyeceksin. O şekilde daha keyifli. En azından benim için öyle. :D

Mira, Yaman'ın başına bir iş geldiğini anlayınca çok kötü oluyor. Çok iyi ve çok hareketli bir bölüm geliyor. Tan hiç bu kadar tehlikeli olmamıştı.

Abartilacak bir heyecan olacagini sanmiyorum. Hep öyle düsünerek baktigimiz icin fragmanlara ilk bakista heyecanli gelebilir. Heyecan falan yine yok bence, sadece gerilimli bir bölüm olacaktir.

Dizi Yaman'in kurtulup kurtulmayacagi üzerinde duracak, Mira'nin isyanlari falan filan. :)

Forum İstatistikleri

Konular
176,262
Üyeler
8,559
Son Üye
kingofcs