İşte kaç haftadır hazırlık yapıldı diye daha uzun sürmesi gerekmiyor mu o kadar hazırlığa yazık.Melunlar gelmiş.
@Bully bence 2-3 bölüm sürer, kać haftadır hazırlık yapıldı.
İşte kaç haftadır hazırlık yapıldı diye daha uzun sürmesi gerekmiyor mu o kadar hazırlığa yazık.
Harbiden Not Defteri'in tanıtımlarındada bu tarz yazılar ekleniyordu.yakında Fox'a geçer dizi. @halukerogluFOXMelunlar gelmiş.
@Bully bence 2-3 bölüm sürer, kać haftadır hazırlık yapıldı.
Harbiden Not Defteri'in tanıtımlarındada bu tarz yazılar ekleniyordu.yakında Fox'a geçer dizi. @halukerogluFOX
Netten izlersin.Ay yapım yüklüyor her hafta.Sizde Youtube'da açılıyor hem.Bende FOX yok, izleyemem o zaman.
Netten izlersin.Ay yapım yüklüyor her hafta.Sizde Youtube'da açılıyor hem.
Ama hazırlıklar iyi gidiyor.yakışacak Fox'a dizi.
hem zaten bükemediğin eli öpücen napıcan.Karagül Ab'de de devirdi.
Ay Yapım Medceziri yüklüyor ama biz yurt dışından izleyemiyoruz, kapalı. ben fragman çıkınca bekliyorum başkası yüklesin diye
Ben de o yüzden yazdim zaten, FOX'a gecerse diye O zaman hem TV'den izleyemem hem net'tenStar'dan bak.Zaten kesin transfer diye bir şey yok daha.
Ben de o yüzden yazdim zaten, FOX'a gecerse diye O zaman hem TV'den izleyemem hem net'ten
Star TV yüklemese zaten mahrum kalacagim.
Özeti okuduktan sonra uzun bir aradan sonra heyecanla bekledigim bir bölüm olacak diyebilirim. Fragman aslinda yetti heyecanli bir bölüm olacagi kesin ama özet daha da kafami karistirdi.
O tekne olayi nedir? Tan mi tuttu o tekneyi? Peki ya o en son görülen el nedir? Kimin eli? Ayrica orasi sauna sanirim, dereceyi yükseltip birisini tehlikeye mi atiyor Tan?
Turunc Nadir sanirim Hasan'i sorguya cekiyor, fragmanda görülen kisa sahne o gibi.
Ayrica özet ile karsilastirirsak, sanirim Leyla'nin babasi ölüyor ve bunu duyan Yaman hastaneye gidiyor, karsisindaki cephe Giray olur büyük ihtimal, yaninda Orkun ve belki Reyhan hanim da olabilir.
Ne düsünüyorsunuz @Arslan Bey @Bully