Medcezir 27. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ada ve Kenan'ın bu bölüme heyecan getireceğini düşünüyorum. Merakla bekliyorum bölümü.

Tan'ı da unutmamak lazım.

Bekliyoruz yeni bölümü.. Eurostar'da tam 1 saat var daha yeni bölüme

Kenan'ı ilk defa özgürken izleyeceğiz ve bakalım neler yapacak dizide. Şu bir gerçek; Kenan, Yaman'ın başını derde sokma derecesine getirecek ama sonra ne olacak, orası biraz muamma. Ada, Reyhan Arsen'in kızı. Kendisini sahnede göreceğiz artık. Şu da bir gerçek; Daha yeni geliyor ve Yaman'a yaklaşıyor hemen de. Öyle bir sahne izleyeceğiz ki; Yaman ile Mira'nın arası bozulabilir ama Ada daha sonra durumu izah etmezse ve Mira buna inanmazsa. Bir de Tan var tabi ki. Tan şimdi devreye girmez. Yaman ile Mira'nın arası bozulur, Tan o zaman devreye girer ve Yaman yine kurtarır. Daha sonra da yeniden barışırlar. Şu an için her şey muamma ama hareketli bölümler gelecek. Hareketli bölümer Kenan, Ada ve Tan sayesinde gelecek. Her bölümde de bu hareketlilik artacak gibi gözüküyor. Muammaların yer alacağı yeni bölümü bekliyoruz.

Bu bölüm hareketli olcak gibi Kenan hapisten çıktı ada geldi falan olaylar olaylar.

Ada'yı canlandıran Özge Gürel daha ilk bölümden profesyonel bir sahneyle damgasını vuruyor. Profesyonel oyuncu dediğin, o sahnelerde belli oluyor genelde ve o sahne, ne kadar profesyonel bir oyuncu olduğunu da gösteriyor.

Umarım artık durgun sahneler daha az olur

Geçen bölüm iyiydi. Bu bölüm biraz daha gençlerin sahnelerini çoğaltmışlardır inşallah.

Medcezir reklam 20:47.

Medcezir özet bitti
Reklam 20.47

Medcezir Yeni bölüm başlıyor
Reklam dönüşü 21.00

Son düzenleme:
Senaryo grubuna yeni isimler gelmiş. İyi, iyi.

Neyse twitter'ı hallettiğime göre Medcezir'e dönebilirim.

Artık ders çalışmayı bırktığım için doyasıya izliyorum bölümü

Kenan bayağı sorun çıkaracak gibi.

Durgun başladı bölüm.. Şu Kenan alem ya.

Medcezir'de de 20 dk falan reklam koyuyorlar herhalde.

Medcezir reklam dönüşü 21.34

Yaa bu ne görgüsüzlüktür yaa !! Yaman iyiki Kenan gibi değil !!