Medcezir 25. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mrt-06

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
59,931
Puanı
1,061
Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde yer aldığı Ay Yapım imzalı Star TV'nin sevilen dizisi Medcezir bu akşam 25. bölümü ile Star TV'de.

Medcezir yeni bölümü ile bu akşam 20.00'da Star TV'de, bölüm yorumlarınızı konuya yapabilirsiniz..

f24ec1c462ac1e1eabbfad56a3b2026b.jpeg

Çok güzel dizi ama biraz durgun.Bakalım bu hafta nasıl olacak. :)

Bekliyoruz merakla. :) Yaman Asım Şekip Kaya'yla arasını düzeltecek iyi. :D Ha bir de hareketli bir bölüm olmasını diliyorum. :bhr:

Bilardo ve Orkunç'un basketbol oynadıkları sahneyi bekliyorum.:)

Bölüm hızlı başladı. Bölümün geri kalanıyla ilgili güzel sinyaller aldım. :) Yaman Asım Şekip Kaya'nın hayatını kurtararak bir kez daha herkesin gönlünü fethetti. Orkun ve Sude dışında. :T: Orkun naylonuna bakın ölse de daha da zengin olsak dedi haberi duyar duymaz. Mira ile Yaman'ın öpüşüp koklaşmalarını izlerken tipini görünce içimin yağları eridi. :A

Hızlı başladı dedik nazar değdirdik yine durgunlaştı.. Ama bölüm güzel sarıyor yani. Giray gibilere dikkat etmek lazım öylelerine elini verirsen kolunu kaptırırsın uğraş dur bakalım Ayşe..

Sude ile Asım Şekip Kaya'nın düğünü henüz gerçekleşmedi, bekliyoruz. :)

Sude ile Asım Şekip Kaya'nın evlenme sahnesinin rüya olduğunu içimden geçirmeden değil ama yazamadım nedense. :D Ama Sude kafayı koymuş evlenecek.

Cem annesinin öleceğini öğrendi ve Ankara'ya döndüler. Diziden çıkacaklar mı acep? (b)

Yaman Asım Şekip Kaya'ya iyi bir ders verdi adam bir de insanları tanırım demez mi? :F Ama tam Ender'den özür dileyip arayı düzeltme şansı varken çocuğunun ortaya çıkması kötü olacak.. :)

Sonuç olarak bölümün başı ve sonu güzeldi gerisi yine durgun.. Haftaya neler olacak bakalım? :)

Kendini beğenmiş Asım bey her insan aynı olmaz paranla satın alamayacağın insanlarda var...