Bölüm genel olarak gayet güzel bir havada gecti, bekledigimden daha iyiydi en azindan.
Sedef'in durumu ortaya cikti sonunda. Bakalim kim cikacak bu kisi Ama Asim Bey isi düsünce yine Selim'in kapisini caldi ya, offf offf off
Ender is yerinde baya disiplinli ve hiyerarsiyi önem veren bir kadin rolünde, resmen Yaman'i tanimiyormus gibiydi ilk sahnede ama iyi oldu öyle, ucmasin Yaman hemen
Eylül'ün tripleri harikaydi ya. Mert'in tavlarim bak meselesi güldürdü, ayrica Gamze'ye cocuk geliyor oradaki tripleri fenaydi
Giray, Kenan icin mi öyle konustu yoksa kendiliginden mi konustu tam anlamadim ama basa bela olacak o kesin.
Sonunda senarist dediklerime kulak verecek gibi. Baba kac bölümdür ortada yoktu, sonunda ortaya cikti. Insallah hayal sahnesi degildir yoksa gercekten isyan ederim yani.
Hala ve hala diyorum, arada konusmalarda fon müzigi gerekli, cok sessiz bazi sahneler.
Selim-Ender romantizm sahneleri harikaydi, Baris Falay yine döktürdü oyunculukta. Harika bir oyuncu.
Sude intihar etti diye beklerken bir nane olmamis kadina Orkun'un yardim etmemesi geri durmasi iyi olur bence. Orkun'un yalniz birden Yaman'dan elini cekmesi dizideki bir diger ilginc nokta. Hale olayindan sonra bilhassa elini cekti resmen, hüsümet kalmamis gibi. Kabullendi artik sanki
Hale resmen o adam ile evlenecek mi yoksa sadece kullaniyor mu tam belli olmadi ama kullaniyor bence.
Sedef'in durumu ortaya cikti sonunda. Bakalim kim cikacak bu kisi
Ender is yerinde baya disiplinli ve hiyerarsiyi önem veren bir kadin rolünde, resmen Yaman'i tanimiyormus gibiydi ilk sahnede
Eylül'ün tripleri harikaydi ya. Mert'in tavlarim bak meselesi güldürdü, ayrica Gamze'ye cocuk geliyor oradaki tripleri fenaydi
Giray, Kenan icin mi öyle konustu yoksa kendiliginden mi konustu tam anlamadim ama basa bela olacak o kesin.
Sonunda senarist dediklerime kulak verecek gibi. Baba kac bölümdür ortada yoktu, sonunda ortaya cikti. Insallah hayal sahnesi degildir yoksa gercekten isyan ederim yani.
Hala ve hala diyorum, arada konusmalarda fon müzigi gerekli, cok sessiz bazi sahneler.
Selim-Ender romantizm sahneleri harikaydi, Baris Falay yine döktürdü oyunculukta. Harika bir oyuncu.
Sude intihar etti diye beklerken bir nane olmamis kadina
Hale resmen o adam ile evlenecek mi yoksa sadece kullaniyor mu tam belli olmadi ama kullaniyor bence.